Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Gigadrowse

Serie: Guildpact (GPT)

Rarity: Common Guildpact Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Guildpact
 8
0,30
 -
1,00
Gigadrowse | Guildpact

 Op voorraad 

€ 0,30 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 1,00

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
23-2-2013 14:07:00

@Stefan: Je moet onderscheid maken of het tappen een cost of een effect is.

Als het een cost was, had je die inderdaad niet kunnen betalen omdat je een al getapte permanent niet nogmaals kunt tappen.

Maar hier is het (onderdeel van) het effect. En zoals Harmloos terecht aangeeft, doet een effect zoveel als mogelijk. In dit geval niks dus, als de permanent al getapt is.

23-2-2013 1:41:00

Neuh, maar wel targetten, dus de spell komt in ieder geval op de stack. Dat de spell verder tijdens het resolven niet echt iets nuttigs meer doet, maakt verder weinig uit. Zelfde verhaal met Hands of Binding. Ook al is de gekozen target al getapt, de spell gaat af en resolved zo ver als mogelijk. Het tappen is niet meer relevant maar bij die kaart zit er nog een tweede deel aan wat dan alsnog af gaat.

Premium lid Stefan (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
22-2-2013 23:43:00

Een getapte permanent kan je toch niet tappen?

16-9-2012 4:47:00

Elke copy target hem afzonderlijk, dus hij gaat gewoon heel veel dmg doen

15-9-2012 23:38:00

Stel ik heb liggen een Livewire Lash, en uiteindelijk target ik mijn creature met gigadrowse en betaal 4x een replicate. Is dat dan 2 schade of 10 schade?

6-4-2011 11:56:00

Cool, dan zat ik toch goed . ik had namelijk precies zo'n discussie

Thanks voor de reply

6-4-2011 2:34:00

Euw, zover had ik niet gelezen. Foutje, thanks voor de verbetering.

6-4-2011 2:30:00

Eh..

2, T: You may copy the exiled card. If you do, you may CAST the copy without paying its mana cost.

Oftewel, je cast hem wel en mag dus ook optionele kosten als kicker en replicate betalen. (wat vroeger ook veel gebeurde met bijvoorbeeld Orim's Chant)

6-4-2011 2:12:00

Nee, want dan cast je hem niet. Je kopieerd de spell alleen, en Replicaten mag alleen bij casten.

6-4-2011 2:11:00

Mag ik deze kaart replicaten as hij onder een Isochron Scepter ligt?

9-1-2011 22:49:00

Mooi van deze kaart is wel dat ie goed blijft, zowel earlygame als lategame (zo zouden eigenlijk alle replicate spells moeten zijn). Een andere leuke truc zou kunnen zijn om je tegenstander's landjes te tappen aan het begin van zijn/haar beurt.

25-7-2010 1:19:00

De kopieën cast je niet, maar leg je direct op de stack. Omdat ze niet gecast worden krijgt wee geen bonus.

25-7-2010 1:05:00

als je dze kaart met Wee Dragonauts combineert en je replicate 5 keer, krijgt Wee Dragonauts dan ook + 10 power?

25-7-2010 0:59:00

als je dze kaart met {=wee dragnauts} combineert en je replicate 5 keer, krijgt {=wee dragnauts} dan ook + 10 power?

Of een shitload aan beestjes .

Oracle

Instant 

Replicate U (When you cast this spell, copy it for each time you paid its replicate cost. You may choose new targets for the copies.)
Tap target permanent.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Decktips

Nickname # Foil
Carla (29) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Bart Jonkers (109) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
The Claws ->Wolverine<- (36) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
kos Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
XiphiasX (10) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Gigadrowse uit Guildpact. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.