De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

NederMagic inkooplijst

Je kunt bij NederMagic ook jouw kaarten inruilen of verkopen. Op deze lijst zie je wat wij geven voor kaarten van jou. De lijst verandert vrijwel dagelijks.
Je kunt gewoon een bestelling plaasten en dan ipv met geld te betalen kaarten uit deze lijst opsturen waarvan de waarde overeenkomt met het bedrag van je bestelling.
Het adres staat in de bevestiging van je bestelling.

LET OP: Alleen near mint kaarten worden geaccepteerd. Ze moeten dus ongespeeld zijn!
De vermelde prijzen zijn inruilprijzen om een bestelling mee te betalen. Als je geld wilt hebben kan dat ook, maar krijg je 85% van de inruilwaarde die op de lijst staat.
Je mag er per kaart maximaal 10 opsturen.

Het is aan te raden het eerst even te laten weten als je iets wilt inruilen of verkopen. Het kan voorkomen dat een prijs niet klopt op de inkooplijst. We kunnen een inkoop of bepaalde kaarten altijd weigeren.

Tegenwoordig hebben we de hele lijst in Excel formaat. Hij wordt dagelijks aangepast dus haal regelmatig een nieuwe op. Je kunt op deze lijst gewoon de getallen invullen van de kaarten die je wilt verkopen of inruilen en er wordt automatisch een optelling gemaakt. Als je klaar bent mail het bestand dan naar smit@nedermagic.nl of maak een printje en stuur het mee met de kaarten (je kunt in excel filteren op alleen de kolommen waar het totaal groter dan 0 is).

Download hier de dynamische inkooplijst in Excel formaat
(Je krijgt een popup dat de excel in ander formaat staat, maar daar kun je gewoon op 'ja' klikken. Dat komt omdat hij dynamisch gegenereerd wordt.)