De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

[NederMagic] Zomervakantie

Scroll: [boven|reacties|beneden]
29-5-2021 12:16:00Zoals jullie hebben kunnen lezen in het topic Tijd van komen, tijd van gaan, stop ik met het runnen van de uitgebreide community.
De functies voor decks, collectie en PP's zijn inmiddels weggehaald. Je kunt je PP voorlopig nog wel bekijken en je decks en collectie downloaden in bovenstaand topic. Over het referentiesysteem twijfel ik nog.

Het forum en kaartcommentaar blijven voorlopig gewoon zo. En ruilen kan ook nog, alleen gaat het iets meer terug naar de basis dan. Je maakt gewoon een ruiltopic en mensen kunnen daar of per nedermessage reageren.

Ook is de winkel deze zomer gesloten voor bestellingen. Ik was dat al een tijdje van plan om meerdere redenen. Gewoon eens vakantie houden, kijken hoe het bevalt om iets anders te doen, maar ook de boel weer even goed in kaart brengen.
Wanneer en of ik weer open ga en in welke vorm ga ik nu even goed over nadenken. Ik denk niet dat het voor het begin van het schooljaar zal zijn dus rond 1 september.

In dit topic zal ik updates geven.

WE LOVE MAGIC

Mvg,
Michiel Smit

 Reactie plaatsen

Reacties (13)

Scroll: [boven|reacties|beneden]
29-5-2021 13:04:00

Fijne vakantie Michiel! Geniet van je welverdiende vrije zomer. Ik hoop dat je mooi weer hebt, want dan hebben wij dat ook .

Premium lid woutxl (3) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
29-5-2021 15:16:00

geniet van je vrije tijd!

1-6-2021 12:25:00

Er is echt al dagen lang geen enkel tradingtopic, dus ik denk dat ik wel de conclusie kan trekken dat ruilen niet meer van deze tijd is en het ruilen en de referentielijsten weggehaald kunnen worden. Dan kunnen we gewoon nog lekker beetje over nieuwe kaarten discussieren enzo.

1-6-2021 13:00:00

Ik ruilde persoonlijk nog regelmatig, maar dit ging dan vooral dat ik iets bij iemand in de haves zag of andersom. En mijn wants was dan alles wat ik nog zocht. Heb voor ruilen nooit echt de forum topics gebruikt. Was vaak makkelijker om gewoon de kaarten op te zoeken en te kijken wie ze had.

1-6-2021 13:18:00

Ah ja dat snap ik wel. Het was ook wel een mooi systeem. Maar als ik kijk naar de aantallen nedermessages is dat ook vrij weinig geworden hoor. Ik denk nog enkele ruils per week.

1-6-2021 15:39:00

Ik ruil inderdaad niet dagelijks en ik denk de meeste mensen niet. Wekelijks een nieuw deck bouwen is denk ik wat veel. Maar ik ruil zelf toch wel 1 a 2x per week. En word vaker gecontacteerd, maar kom niet altijd perse tot een deal. Ik heb afgelopen week zelfs nog snel 3 ruilsgedaan. En alle 3 de personen waarmee ik ruilde noemden het "de laatste ruil want hierna is nedermagic er niet meer". Had zelfs mailadres uitgewisseld mochten de pakjes niet op tijd aankomen. We waren er vanuit gegaan dat messages enzo samen met alles de 28ste zouden verdwijnen.
Sinds de corona is er wel een heel verschil geweest hoor. Merk dat de meeste nu alleen op zoek zijn naat dingen voor commander. En dat eerder echt staples voor andere formats vaker werden geruild.
Ik weet niet hoeveel actieve leden nedermagic heeft, en hoe iedereen precies de website gebruikt. Misschien een soort van pol doen om te weten wat men het meeste gebruikt?

2-6-2021 12:05:00

ikzelf was wel blij dat het ruilforum nog behouden bleef en was van plan dat weer wat actiever te gaan gebruiken nu de collectiefunctie is komen te vervallen. Misschien dat anderen ook hun weg hier weer naar terug nog moeten vinden?

dus hoop dat je het nog even de tijd wilt geven, Michiel.

2-6-2021 12:30:00

Ja ik laat het voorlopig even zo.

Kenta (9) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
2-6-2021 15:51:00

Voor mij was het ook meer via het haves/ wants-systeem. Ideaal om te zien wat anderen hebben en een voorstel te doen.

Het trade-topic gebruikte ik enkel als ik de laatste kaarten zocht die ik niet kon vinden via het haves/wants-systeem.

4-6-2021 17:47:00

Fijne vakantie Michel! Betekent dit ook dat je je prijzen net meer aanpast?

Groetjes, Arjen

4-6-2021 17:47:00

Ik bedoel Michiel natuurlijk!

4-6-2021 18:29:00

Voorlopig blijf ik dat wel gedeeltelijk bijhouden. Maar ik kijk vooral naar wat te goedkoop staat bij het bijwerken.

5-6-2021 21:45:00

Kan ik wel een bestellingen doen momenteel? Als ik voor de verzameling koop mag het best pas in september verzonden worden

EDIT: o chips laat maar zie dat de afreken knop weg is

Scroll: [boven|reacties|beneden]