Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Zendikar Rising.

Horizon Stone (EA)

Serie: Commander Legends (CMR)

Rarity: Rare Commander Legends Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander Legends
 4
1,25
 1
1,95
Commander Legends (EA)
 -
2,50
 -
7,95
Horizon Stone | Commander Legends

Prijs:

€ 2,50

Uitverkocht

FOIL 

€ 7,95

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
3-12-2020 0:51:00

Als je speelt dan is Kruphix, God of Horizons een stuk meer value voor je mana

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
1-12-2020 16:02:00

Klopt. Je mana pool zou inderdaad pas geleegd worden aan het einde van elke step of phase. Dus als hij er voor die tijd maar weer ligt, is er niks aan de hand.

Als hij Capsize speelt in jouw main phase, zou je bijv. ook 5 van de 10 mana kunnen gebruiken om hem opnieuw te casten, zodat je de andere 5 in ieder geval niet kwijtraakt als die phase afgelopen is.

1-12-2020 9:24:00

Ik neem aan dat zo lang dat allemaal in dezelfde phase / step gebeurd dat dat kan, want de mana pool gaat leeg na iedere phase / step.

leon (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
1-12-2020 9:12:00

Vraagje, als ik deze op tafel heb liggen en op dat moment heb ik nog 10 mana in m'n pool, en iemand bounced 'm naar m'n hand met bijv. een Capsize, kan ik 'm dan terug in het spel brengen met een Master Transmuter zodat ik die mana niet kwijt ben?

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
22-11-2020 14:31:00

Dank voor de updates Xander!

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
22-11-2020 13:48:00

Het is overigens bevestigd dat restricties blijven:

"If unspent mana you have has any restrictions or riders associated with it (for example, if it was produced by Jeweled Lotus), those restrictions or riders remain associated with that mana when it becomes colorless."

Bron: hier

21-11-2020 10:11:00

Ik meen ook al eens naar een soortgelijk antwoord gezocht te hebben voor Horizon Stone in combinatie met Mishra’s Workshop en ik meen dat toen ook de conclusie was dat de restrictie bleef, natuurlijk verandert daar de kleur van de mana niet. Ik kan alleen niet meer vinden waar ik dat antwoord had gevonden.

21-11-2020 10:00:00

Goed punt, ik besef nu dat de situatie met initiates of the ebon hand duidelijk anders is, de rules text is wel verwarrend.

Bij nader inzien is het logischer dat de restricties blijven omdat de mana zelf niet wordt omgezet maar slechts van kleur verandert.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
21-11-2020 9:51:00

Die ruling bij Initiates of the Ebon Hand is echt heel verwarrend want die mana "verandert NIET van kleur". Als je naar die kaart kijkt, dan is het gewoon een activated ability waarbij je generieke mana betaalt voor de cost en die vervolgens mana produceert voor het effect. Dat is niet van kleur veranderen. Dat is gewoon de cost betalen en vervolgens produceert het effect mana.

In dit geval is het een static ability wat hem meer vergelijkbaar maakt met Omnath, Locus of Mana. De mana blijft (wordt niet eerst betaald en vervolgens opnieuw geproduceerd) en dan is het doorgaans zo dat het enige dat hij verandert, is wat hij specificeert dat hij verandert. Ik zou dus zeggen dat restricties blijven.

21-11-2020 9:24:00

Goeie vraag.

Als je naar Omnath, Locus of Mana kijkt dan blijven de restricties bewaard bij de bewaarde mana:
"If a green mana you add to your mana pool has certain restrictions or riders associated with it (for example, if it was produced by Ancient Ziggurat), they'll apply to that mana no matter when you spend it."

Maar dat is als het groene mana blijft, het wordt niet omgezet.

Initiates of the Ebon Hand verandert de mana wel en zegt:
"Mana which “changes color” as it goes through the Hand forgets its original source because the old mana gets used up and new mana gets generated."

Daarom denk ik dat bij Horizon Stone de restricties vergeten worden zodra het colorless wordt aan het einde van een fase, en je die colorless mana zonder beperkingen kan gebruiken (maar ik ben geen judge).

21-11-2020 9:07:00

Wat gebeurt er al ik unspent mana heb van bijvoorbeeld Jeweled Lotus en de volgende fase colorless word mag je het dan nog steeds alleen gebruiken om een commander op te leggen.?

Oracle

Artifact 

If you would lose unspent mana, that mana becomes colorless instead.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Commander

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Horizon Stone uit Commander Legends. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.