Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Zendikar Rising.

Omnath, Locus of Mana

Serie: Worldwake (WWK)

Rarity: Mythic Worldwake Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
FtV Legends
 -
11,95    
Alle From the Vault kaarten zijn FOIL.
Worldwake
 -
9,95
 -
19,95
Omnath, Locus of Mana | Worldwake

Prijs:

€ 9,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 19,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
15-10-2015 14:57:00

Nee, als het niet op de kaart staat dan kan het niet. Overigens, een +1/+1 COUNTER is iets anders dan +1/+1 (zoals Wild Mongrel, en inderdaad de Omnath).

15-10-2015 14:56:00

The +1/+1 counters op dit ding, kan je dat gebruiken voor mana?

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-8-2015 22:07:00

Full art basics zitten ook gewoon in booster packs hoor, alleen niet in preconstructed decks.

Maar Fatpack > Boosterbox, gezien de Fatpack 89 full art landjes geeft, en een box maar 36.

29-8-2015 21:12:00

Ga gerust je gang, daar zitten ze niet in. Ze komen alleen in de fatpacks.

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-8-2015 15:56:00

Oh echt? Shit dat wordt weer boosters kopen.....

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-8-2015 15:45:00

Die zijn al een tijdje confirmed. 80 landjes pér fatpack tegenwoordig ook?

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-8-2015 15:36:00

En hopelijk weer full art lands bij Battle for Zendikar

29-8-2015 14:23:00

Heel tof inderdaad. BfZ smaakt al naar meer!

29-8-2015 10:36:00

Aan de ietwat dure kant, maar erg tof, die nieuwe Omnath. ^_^

29-8-2015 10:21:00

Komt een nieuwe versie van! Omnath, Locus of Rage: hier

Vet ding, ik hoor de Commander decks er nu al mee gemaakt worden.

Premium lid Leroy (8) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-7-2013 23:51:00

Zeker niet het beste Of überhaupt competitive in ontwikkelde 1vs1 meta's.

7-7-2013 21:18:00

Verre weg van het beste?

Nu in het Nederlands. Ik begrijp geen snars van die zin

Veruit het beste? Of ver van goed?

Premium lid Leroy (8) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-7-2013 18:08:00

Ik speel zelf vrij veel 1vs1 Commander en ik kan je vertellen dat deze verre weg van het beste is

7-7-2013 12:34:00

Dus speel vooral Vedalken Orrery, Yeva, Nature’s Herald en Winding Canyons in je Omnath deckje en speel hem gewoon vrolijk weer als ie stuk gaat

7-7-2013 12:15:00

Persoonlijk vind ik deze de beste Commander die je kan hebben in EDH,
1v1, tuurlijk zal je tegenstander hem 1 of 2x kunnen opblazen maar met Mono groen ramp je hem zo weer op tafel, Swiftfoot Boots erbij en omnath schopt lekker door in beurt 4/5 waarna je rustig je enge groene beestjes kan neergooien bv: Avenger of Zendikar

Oracle

Legendary Creature - Elemental 1 / 1

You don't lose unspent green mana as steps and phases end.
Omnath, Locus of Mana gets +1/+1 for each unspent green mana you have.

NederMagic FAQ

Vraag: is dit de kaart van de dag geweest?
Antwoord: ja zelfs twee keer! hier en hier

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

3/1/2010
You can keep green mana in your mana pool indefinitely while Omnath is on the battlefield. That means if you add a green mana to your mana pool during one step or phase, you can spend it during a later step or phase, or even a later turn. Other types of mana will continue to empty from your mana pool as each step and phase ends.

3/1/2010
If a green mana you add to your mana pool has certain restrictions or riders associated with it (for example, if it was produced by Ancient Ziggurat), they’ll apply to that mana no matter when you spend it.

3/1/2010
Once Omnath leaves the battlefield, you have until the end of the current step or phase to spend whatever green mana is in your mana pool before it too empties as normal. There is no penalty associated with this other than the loss of the mana.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid TimFakkel Arnhem (264) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid diony (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
midnight (31) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Freaklin (44) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Paul (4) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 0 1
AvatarOfKrisn Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Omnath, Locus of Mana uit Worldwake. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.