Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Zendikar Rising.

Beck // Call

Serie: Dragons Maze (DGM)

Rarity: Rare Dragons Maze Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Dragons Maze
 5
0,75
 -
2,95
Beck // Call | Dragons Maze

 Op voorraad 

€ 0,75 (5x)

 Kopen

FOIL 

€ 2,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
21-4-2018 21:01:00

Botanical Sanctum, Breeding Pool, Hinterland Harbor, Lumbering Falls, Simic Guildgate, Skyshroud Forest, Temple of Mystery, Thornwood Falls en Woodland Stream komen allemaal tapped into play én kunnen allemaal of genereren. Simic Growth Chamber is de enige die én tegelijk kan genereren.

sebas (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
21-4-2018 20:31:00

Hoe heet dat landje ook al weer dat tapped into play komt en een groene en blauwe mana genereert?

11-5-2016 19:36:00

@Wacky, sorry ik was begonnen bij Brain in a Jar, maar later bij deze kaart verder gegaan. De andere kaarten zijn thopter en meek.
De Brain op nul, betaal je 1, tap en respons op ability sac je de Brain voor 0 aan de thopter, en dan Ancestral vision.

11-5-2016 17:26:00

Wat zijn 'deze' kaarten? Volgens mij werkt Ancestral Vision niet met Brain in a Jar. Deze zegt namelijk "equal to" en niet "equal to or less".

11-5-2016 16:52:00

Ancestral Vision werkt ook prima met deze kaarten samen.

11-5-2016 16:43:00

inderdaad, ik had het niet verwacht maar met Brain in a Jar mag je deze kaart Fused spelen

4/15/2013 If you cast a split card with fuse from your hand without paying its mana cost, you can choose to use its fuse ability and cast both halves without paying their mana costs.

11-5-2016 15:33:00

En 4 kaarten trekken.

11-5-2016 15:13:00

Daarom ook liever met de Brain in a Jar ipv scepter, dan kun je met 1 charge counter erop, tap, betaal 1 en bv Beck // Call en legt de 4 tokens in play etc.

3-6-2013 17:55:00

Verder werken fuse kaarten overigens even goed met Scepter als normale split kaarten. Zolang de kaart een instant helft en een converted mana cost van 2 heeft kan je hem imprinten, om vervolgens de gewenste helft te casten als je scepter activeert. Alleen fusen werkt niet.

(Niet dat Beck // Call hier iets aan heeft, want hij is geen instant.)

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-6-2013 17:48:00

Nee. Het staat ook in de Fuse reminder tekst.

"You may cast one or both halves of this card <From your hand>"

3-6-2013 17:46:00

deze kaart en het fuse mechanic in het algemeen werkt niet met Isochron Scepter right? Zoals split kaarten wel doen.

14-5-2013 13:29:00

Heb je helemaal gelijk in. Anderzijds, gebruik van fetch & duals maakt je wel weer wat kwetsbaarder voor Stifle & Wasteland. Lastig

14-5-2013 12:16:00

Ach, met wat dual land kom je al ver. Ik denk inderdaad dat het mogelijkheden biedt voor een update van het huidige legacy elven deck.

14-5-2013 10:52:00

Ik vind het (voor in ieder geval elfdecks) wel jammer dat je er ook blauwe mana voor nodig hebt - het dwingt je zo'n beetje om Birchlore Rangers o.i.d. te spelen (of anderzijds creatief te doen).

Anderzijds zou ie wel erg overpowered zijn als ie volledig groen was, zelfs op 3 of 4 mana. Denk aan geintjes met Wirewood Hivemaster .

14-5-2013 10:15:00

Niet helemaal. Glimpse werkt alleen bij creatures cards die je cast. Beck werkt wanneer een besst the battlefield entered.

Oracle

Sorcery 

Whenever a creature enters the battlefield this turn, you may draw a card.
Fuse (You may cast one or both halves of this card from your hand.)

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

4/15/2013
Beck triggers when any creature enters the battlefield, no matter who controls it.

4/15/2013
If you cast Beck // Call as a fused split spell, the triggered ability it creates will be in effect when the Bird creature tokens enter the battlefield. You’ll draw up to four cards.

4/15/2013
If you’re casting a split card with fuse from any zone other than your hand, you can’t cast both halves. You’ll only be able to cast one half or the other.

4/15/2013
To cast a fused split spell, pay both of its mana costs. While the spell is on the stack, its converted mana cost is the total amount of mana in both costs.

4/15/2013
You can choose the same object as the target of each half of a fused split spell, if appropriate.

4/15/2013
When resolving a fused split spell with multiple targets, treat it as you would any spell with multiple targets. If all targets are illegal when the spell tries to resolve, the spell doesn’t resolve and none of its effects happen. If at least one target is still legal at that time, the spell resolves, but an illegal target can’t perform any actions or have any actions performed on it.

4/15/2013
When a fused split spell resolves, follow the instructions of the left half first, then the instructions on the right half.

4/15/2013
On the stack, a split spell that hasn’t been fused has only that half’s characteristics and converted mana cost. The other half is treated as though it didn’t exist.

4/15/2013
Some split cards with fuse have two monocolor halves of different colors. If such a card is cast as a fused split spell, the resulting spell is multicolored. If only one half is cast, the spell is the color of that half. While not on the stack, such a card is multicolored.

4/15/2013
Some split cards with fuse have two halves that are both multicolored. That card is multicolored no matter which half is cast, or if both halves are cast. It’s also multicolored while not on the stack.

4/15/2013
If a player names a card, the player may name either half of a split card, but not both. A split card has the chosen name if one of its two names matches the chosen name.

4/15/2013
If you cast a split card with fuse from your hand without paying its mana cost, you can choose to use its fuse ability and cast both halves without paying their mana costs.

4/15/2013
If you cast Beck // Call as a fused split spell, the triggered ability it creates will be in effect when the Bird creature tokens enter the battlefield. You’ll draw up to four cards.

4/15/2013
If you’re casting a split card with fuse from any zone other than your hand, you can’t cast both halves. You’ll only be able to cast one half or the other.

4/15/2013
To cast a fused split spell, pay both of its mana costs. While the spell is on the stack, its converted mana cost is the total amount of mana in both costs.

4/15/2013
You can choose the same object as the target of each half of a fused split spell, if appropriate.

4/15/2013
When resolving a fused split spell with multiple targets, treat it as you would any spell with multiple targets. If all targets are illegal when the spell tries to resolve, the spell doesn’t resolve and none of its effects happen. If at least one target is still legal at that time, the spell resolves, but an illegal target can’t perform any actions or have any actions performed on it.

4/15/2013
When a fused split spell resolves, follow the instructions of the left half first, then the instructions on the right half.

4/15/2013
On the stack, a split spell that hasn’t been fused has only that half’s characteristics and converted mana cost. The other half is treated as though it didn’t exist.

4/15/2013
Some split cards with fuse have two monocolor halves of different colors. If such a card is cast as a fused split spell, the resulting spell is multicolored. If only one half is cast, the spell is the color of that half. While not on the stack, such a card is multicolored.

4/15/2013
Some split cards with fuse have two halves that are both multicolored. That card is multicolored no matter which half is cast, or if both halves are cast. It’s also multicolored while not on the stack.

4/15/2013
If a player names a card, the player may name either half of a split card, but not both. A split card has the chosen name if one of its two names matches the chosen name.

4/15/2013
If you cast a split card with fuse from your hand without paying its mana cost, you can choose to use its fuse ability and cast both halves without paying their mana costs.

Decktips

Nickname # Foil
Dirk (45) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Johannes (eindhoven) (145) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
Premium lid Kobbe (40) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Official Rules Advisor Roy (178) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
Official Rules Advisor wackywong (39) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Jacinto (47) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Bas (Leiden) (34) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Dorus (63) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
midnight (31) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Arnyx (47) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Official Rules Advisor Jan (122) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Tom S (Almere) (106) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Arjan van Adrichem (15) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Roland (82) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Leroy Kramer (20) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
peepster (10) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid JOBtheDUTCH (90) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Brian Keeman (10) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Kenshin (69) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Maarten (8) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Beck // Call uit Dragons Maze. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.