De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Stifle

Serie: Scourge (SCG)

Rarity: Rare Scourge Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Amonkhet Invocations
 -
49,95    
Conspiracy
 -
7,95
 -
19,95
Judge Gift
 1
49,95    
Scourge
 -
14,95
 -
149,95
Stifle | Scourge

Prijs:

€ 14,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 149,95

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-12-2016 19:36:00

Nee.

De ability van Spellskite kan alleen maar een target naar hemzelf veranderen en niet naar een ability van hem.

En Spellskite is geen activated of triggered ability, dus geen legal target voor Stifle.

De ability van Spellskite zal wel resolven maar zal om bovenstaande reden tijdens het resolven niks doen.

10-12-2016 18:04:00

Kan ik met een Spellskite op het veld, een Stifle op de ability van Defense of the Heart omleiden naar de ability van Spellskite?
Kleine discussie binnen de groep.

13-6-2014 1:04:00

Ehh, dat valt volgens mij reuze mee hoor..?

12-6-2014 21:49:00

die conspiracy gaat flink stijgen zodra michel ze in stock krijgt wees daar maar niet bang voor

8-6-2014 15:23:00

De conspiracy-prijs is prima, wat er met die van Scourge is weet ik niet..?

8-6-2014 15:12:00

vanwaar het gekke prijsverschil? Of zijn dit voorlopige prijzen?

2-6-2014 7:53:00

reprint in Conspiracy, wel aardig

23-4-2014 22:03:00

Ik denk dat het inderdaad het wezen op Parallel Thoughts,Long-Term Plans, Scornful Egotist(Deze lijkt het meest en hij heeft geen eens een activated of triggered ability), Raven Guild Master en natuurlijk Riptide Survivor uit de flavor text of zon beetje iedere wizard uit dat block.

23-4-2014 21:59:00

Scornful Egotist? Het is Pemmin van het Riptide Project!

'Of all the researchers that came to Riptide, seemingly only one survived the Slivers devastating onslaught - a wizard called Pemmin, known for his enchantment spell called Pemmin’s Aura. '

Lees er hier meer over.

23-4-2014 21:55:00

Welk wezen staat hier op de art? Het is dezelfde als op Parallel Thoughts lijkt het. Anyone?

Edit: Nevermind al gevonden Cabal Interrogator

14-5-2013 23:26:00

Jep

14-5-2013 23:18:00

In de uitleg bij Planeswalkers staat dat die activated abilities hebben. Dus elke +/- ability van een PW is met Stifle te counteren?

25-1-2013 12:06:00

Alleen voor de keer dat je hem countered. Ik kan mijn Goblin Welder de volgende beurt gewoon weer activeren; die activatie zal je dus opnieuw moeten Stiflen.

K1nG (34) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
25-1-2013 12:04:00

dat de abilty niet meer geld is voor altijd neem ik aan?

17-3-2012 13:43:00

J. At the beginning of your upkeep, if this card is suspended, remove a time counter... (toch? Even uit mn hoofd). Het begint met At, dus dat kan gestifled worden. Het is doorgaans beter om de 'When-trigger' van het suspenden te counteren.

Oracle

Instant 

Counter target activated or triggered ability. (Mana abilities can't be targeted.)

NederMagic FAQ

Vraag: Wat kan Stifle nu eigenlijk counteren?
Antwoord: Triggered abilities beginnen altijd met When, Whenever of At. Activated abilties hebben altijd een [cost]:[effect] notatie. Zie je dat, dan kun je het counteren.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Commander

Officiele rulings

10/4/2004
An activated ability has a “Cost: Effect” format. Look for the colon. A triggered ability starts with “when”, “whenever”, or “at”.

10/4/2004
Turn-based actions and special actions like the normal card draw, combat damage, or turning a face-down creature face up can’t be targeted.

10/4/2004
It can target delayed triggered abilities. For example, a card that says “Whenever a player cycles a card, you may exile target creature. If you do, return that creature to the battlefield at the beginning of the end step.” triggers when a player cycles a card and creates a delayed trigger that happens at the beginning of the end step. You can choose to target the “at the beginning of the end step” trigger when it is placed on the stack at end of turn.

Decktips