Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Kaldheim.

Creeping Tar Pit

Serie: Worldwake (WWK)

Rarity: Rare Worldwake Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Ultimate Box Toppers
 -
24,95    
Ultimate Masters
 -
3,50
 -
5,95
Worldwake
 4
4,50
 -
19,95
Zendikar Rising Expeditions
 -
0,01
 -
0,01
Creeping Tar Pit | Worldwake

 Op voorraad 

€ 4,50 (4x)

 Kopen

FOIL 

€ 19,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
15-4-2016 14:22:00

Modern en legacy voor zover ik weet.

15-4-2016 14:01:00

Ik weet dat dit een prima kaart is, maar waarom staat ie zo hoog? EDH? Modern? Legacy? Of gewoon populariteit?
Celestial Colonnade en Raging Ravine staan ook hoog. (ok, die laatste niet zo hoog als die andere 2, maar toch)

3-2-2016 22:32:00

Nee, je hebt namelijk al blockers declared dus je kan niet nog een beestje spelen en als blocker noemen NADAT je al gezegd hebt welk(e) beestje(s) blocken. Je kan uiteraard wel deze als blocker declaren en dan tappen voor mana.

Premium lid XB. (155) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-2-2016 22:28:00

Ik declare deze als blocker, vervolgens tap ik mijn tarpit voorblauwe mana om een Snapcaster Mage te spelen en hier mee de 2e creature van mijn tegenstander te blocken. mag dit?

12-12-2015 12:00:00

Zie de Hulpdienst over Awaken hier voor uitleg waarom, maar kort antwoord: ja, het is een 6/5 creature.

12-12-2015 11:41:00

Stel ik speel hier een Scatter to the Winds op met de Awaken cost, vervolgens activeer ik de ability van Creeping tar pit, is het dan een 6/5 creature?

27-10-2015 15:25:00

Drie? Lumbering Falls, Shambling Vent en verder kom ik nie.

27-10-2015 13:18:00

Ik vrees voorlopig nog niet. Er zijn nu 3(?) enemy coloured manlanden in BFZ en de andere 2 komen waarschijnlijk in de volgende set. Wel jammer, want die nieuwe manlanden zijn compleet inspiratieloos.

27-10-2015 13:07:00

Ik hoop zo dat deze en de andere man-land worden gereprint!

7-2-2013 13:19:00

oke hartstikke mooi, bedankt!!

7-2-2013 12:20:00

Die blijft actief.

702.97c The card with cipher remains encoded on the chosen creature as long as the card with cipher remains exiled and the creature remains on the battlefield. The card remains encoded on that object even if it changes controller or stops being a creature, as long as it remains on the battlefield.

7-2-2013 12:18:00

Vraagje, als ik hier een cipher kaart op speel blijft die kaart dan actief als deze kaart weer een landje wordt?
Alvast bedankt.

18-10-2011 22:50:00

Ja hoor, dat kan gewoon.

18-10-2011 22:47:00

Stel ik speel wit/blauw met een paar x Isolated Chapel. Kan ik die zwarte mana dan gebruiken om de ability van Creeping Tar Pit te acctiveren?

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
9-7-2011 19:11:00

Kaarten in de graveyards zijn geen permanents meer, dus zodra een permanent the graveyard raakt is het een card-type, in dit geval een land card.

Oracle

Land 

Creeping Tar Pit enters the battlefield tapped.
T: Add U or B.
1UB: Creeping Tar Pit becomes a 3/2 blue and black Elemental creature until end of turn and can't be blocked this turn. It's still a land.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

3/1/2010
A land that becomes a creature may be affected by “summoning sickness.” You can’t attack with it or use any of its T abilities (including its mana abilities) unless it began your most recent turn on the battlefield under your control. Note that summoning sickness cares about when that permanent came under your control, not when it became a creature.

3/1/2010
When a land becomes a creature, that doesn’t count as having a creature enter the battlefield. The permanent was already on the battlefield; it only changed its types. Abilities that trigger whenever a creature enters the battlefield won’t trigger.

Decktips

Nickname # Foil
Bart den Uijl (37) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Siege gang Alkmaar (106) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 6 0
Santa (Hoorn NH) (271) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
midnight (31) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Tim Sijben (Heerlen) (15) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
goossens Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
* Dit is het aanbod van Creeping Tar Pit uit Worldwake. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.