Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Malakir Bloodwitch

Serie: Zendikar (ZEN)

Rarity: Rare Zendikar Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2017
 -
0,75    
Zendikar
 5
0,90
 -
2,95
Malakir Bloodwitch | Zendikar

 Op voorraad 

€ 0,90 (5x)

 Kopen

FOIL 

€ 2,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
22-2-2011 17:41:00

ok bedankt, dit houdt in dat Patriarch’s Bidding echt in mijn casual vampire deckje moet

22-2-2011 15:33:00

Voor 10, aannemend dat je vampieren niet meteen gesloopt worden. De Malakir Bloodwitch trigger kijkt pas bij resolven hoeveel vampieren er zijn.

Bonus: Als creatures tegelijk in het spel komen (zoals bijvoorbeeld met Bidding) zien ze elkaar verschijnen, en kunnen ze op elkaar triggeren. Als je bijvoorbeeld 10 zombies terughaalt, waarvan 1 een Noxious Ghoul, geef je alles wat geen zombie is -10/-10.

22-2-2011 15:27:00

Vraagje;
Stel ik heb deze en 9 andere vampieren in mijn grafbak liggen door een Wrath of God ofzo.

Dan speel ik in mijn beurt een Patriarch’s Bidding suck ik dan voor 1 of voor 10?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-9-2010 8:12:00

De trigger ligt op de stack. Als die uiteindelijk resolvet, dan gaat het verhaal door inderdaad.

Maar je kunt bijv. de trigger counteren met Stifle of iets in die trant om dat te voorkomen.

Heeft verder niks met state-based actions te maken.

29-9-2010 4:02:00

je cast bloodwitch, geeft priority aan opponent, die zegt ok want hij countered het niet, bloodwitch enters battlefield, je wilt reageren op de trigger echter is dit statebased action dus je verliest zowiezo 1 leven.

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-3-2010 9:06:00

Dat is correct. Als de Bloodwitch doodgaat met de trigger nog op de stack (en je hebt geen andere Vampires), dan drain je 0 leven.

16-3-2010 0:09:00

oh wacht als hij afgeschoten word.
hmm als dat op instant speed is en in reactie op de trigger ...
dan zou ik zeggen dat je 0 zuigt omdat de trigger nog wel afgaat maar dan pas kijkt naar het aantal vampires. en dat is dan dus 0

16-3-2010 0:07:00

ja malakir resolved eerst voordat de enters the battlefield trigger af gaat.
Dus hij telt zichzelf mee.
Simpeler gezegd kan je altijd gewoon zeggen:
Creatures zien elkaar en zichzelf (als dit te gelijk gebeurt) het spel in komen en ook weer uit gaan.

16-3-2010 0:01:00

Ik heb verder nog een vraag, op de trigger van de kaart dat ie in play komt, als hij afgeschoten wordt op het punt dat gekeken wordt hoeveel vampires in play zijn, en er op dat moment 0 vampires in play waren, zuig ik dan 1, of 0 levens op. Aangezien hij wel in play kwam.

8-3-2010 10:51:00

Trample zegt in feite dat je damage aan de blockers doet tot hun toughness en dat je de rest door MAG laten trampelen.

Protection zegt in dit geval dat alle damage van een witte source (wat de baneslayer is) word "geprevent". Dit betekend overigens ook dat als je "damage can't be prevented" hebt, je bloodwitch ook overleid en dat de tegenstander de volledige 7 damage doet, 4 op je witch en 3 op jou

In dit specifieke geval betekent dat dus dat er inderdaad 3 damage word gedaan en wel op jou als speler. Aangezien dit lifelink damage is krijgt de controller van de baneslayer bovendien 3 levens.

Jaap (9) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-3-2010 21:19:00

Door trample kan de controller van de baneslayer ervoor kiezen om 4 damage op je bloodwitch te doen en 3 op jou. Vervolgens krijgt hij dan inderdaad 3 levens.

7-3-2010 20:43:00

Nee, want de Trample schade gaat helemaal niet naar de creature, maar direct naar de tegenstander.

zzzz (22) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-3-2010 20:41:00

Wij zaten laatst met een paar man te spelen toen er een Baneslayer Angel met een behemoth sledge in het spel kwam.
Ik blokte deze met mijn Bloodwitch en mijn tegenstander meende dat ik dan, dankzij die trample, 3 schade kreeg en hij 3 leven.
Maar is het niet zo dat Bloodwitch alle schade prevent dankzij de protection?

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
19-2-2010 23:00:00

Aangenomen dat de Vampires die al in het spel lagen 2 toughness of minder hadden, dan krijg je 1 leven.

Hij kan 'm zelf nog iets later saccen. Jij speelt de Bloodwitch. Deze entered de battlefield, ability triggert en met die ability op de stack sact hij de Phoenix. Nu gaan de andere Vampires ook dood, en heeft de Bloodwitch ook nog 2 damage.

De ability kijkt naar het aantal vampires wanneer de ability resolved, dus als daarvoor vampires gesloopt worden tellen die niet mee.

19-2-2010 22:40:00

Ik heb 2 vampires in het spel en ik cast de Malakir Bloodwitch en in respons sacrificet mijn opponent een Shard Phoenix. Krijg ik dan 1 of 3 levens bij?

thanks

Oracle

Creature - Vampire Shaman 4 / 4

Flying, protection from white
When Malakir Bloodwitch enters the battlefield, each opponent loses life equal to the number of Vampires you control. You gain life equal to the life lost this way.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Decktips

Nickname # Foil
Local Moderator Huib Raterink (128) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 0 1
Carla (29) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Kenta (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid erwin (37) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Freaklin (44) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Patrick (102) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Arnyx (46) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 0 1
Premium lid monk (123) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
eenKaa (24) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 0 1
Tony (46) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Hans Kazan (23) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
Tim,The Holy day Collector (15) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Roland (82) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Tsaycro (28) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Ivo (10) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Wijnand Schoenmakers (181) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Malakir Bloodwitch uit Zendikar. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.