De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Sea Drake

Serie: Portal II (PO2)

Rarity: Uncommon Portal II Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Portal II
 4
4,95    
Sea Drake | Portal II

 Op voorraad 

€ 4,95 (4x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
31-5-2021 8:06:00

Komt als uncommon in Modern Horizons 2! hier
(wat was dit ding vroeger onbetaalbaar...)

Premium lid Bart (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
30-4-2016 14:31:00

Juist, hij werkt dus nog steeds. Helder, thanks!

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
30-4-2016 14:05:00

Nee, want die ruling gaat over de situatie dat je wel 2 targets aangewezen hebt maar dat er vervolgens tijdens het resolven 1 daarvan illegal blijkt te zijn geworden.

Premium lid Bart (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
30-4-2016 13:57:00

Begrijp ik nou goed uit de rulings onder de kaart, dat als je Sea Drake speelt met een Lotus Petal en een City of Traitors, de Sea Drake de City alsnog laat bouncen naar je hand? Ondanks dat het geen 2 landen zijn die als target kunnen worden aangewezen door de Drake?

10-6-2012 14:33:00

Jep
Waarom snap ik ook niet Faerie stompy is nooit echt een goed deck geweest mijns inziens, maar deze kaart is wel vrij zeldzaam

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-6-2012 14:30:00

Deze blijft maar zakken. Was deze in de gloriedagen niet rond de 80-100 euro?

18-8-2011 18:11:00

Hij is zelfs nog hoger geweest. Komt door de 'combo' dat als je geen 2 land hebt je niks hoeft terug te halen dus bv eiland manacrypt en deze werkt.

18-8-2011 17:49:00

Allemachtig, 30 euro! Heb ik al jaren in de kast liggen.
En dan te bedenken dat ik ooit één booster van Portal II gekocht heb waar ik deze én Temporal Manipulation uit heb gehaald

6-1-2011 16:36:00

playsetje toegevoegd en verlaagd van 45 naar 30.

11-12-2010 14:15:00

haha, met sint uit een booster getrokken en in de booster zat ook Piracy!!! lucky ik!

3-11-2010 18:08:00

Hoeveel uncommons zitten er in een portal 2 booster? Er zijn er in totaal 45 wil ff weten wat mijn kans zijn om deze te trekken als iok een stapeltje boosters insla

20-10-2010 19:55:00

De art lijkt een beetje alsof hij 2 vleugels heeft en meer niet. Geen hoofd e.d. tongue smile

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
4-10-2010 15:57:00

Silver Wyvern is ook 4/3. En diverse Changelings zijn groter, maar dat bedoelde je vast niet tongue smile

4-10-2010 15:55:00

Dit is volgens mij de grootste drake ofniet?

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
4-10-2010 15:15:00

Ah ja, met al die geweldige blauwe landfall kaarten tongue smile

De enige reden dat deze duur is, is dat de ability gecounterd wordt als je maar 1 land in het spel hebt. Dus kun je deze turn 1/2 droppen in Legacy zonder dat je land hoeft te bouncen. Dat deck wordt nauwelijks nog gespeeld, maar niemand die de kaart ooit voor veel heeft gekocht gaat 'm nu natuurlijk voor weinig wegdoen smile

Oracle

Creature - Drake 4 / 3

Flying
When Sea Drake enters the battlefield, return two target lands you control to their owner's hand.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Commander

Officiele rulings

10/1/2008
When the ability resolves, if one of the lands has become an illegal target (because it’s no longer on the battlefield, for example), you return the other one to your hand. If both of the lands have become illegal targets, the ability doesn’t resolve. This has no effect on Sea Drake.

Decktips