Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Pact of the Titan

Serie: Future Sight (FUT)

Rarity: Rare Future Sight Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Future Sight
 3
2,50
 -
4,95
Pact of the Titan | Future Sight

 Op voorraad 

€ 2,50 (3x)

 Kopen

FOIL 

€ 4,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Jaap (9) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-7-2013 12:44:00

@ Johan:

Je cast deze Pact en kan hem dan een keer of 1.356.981 replicaten met de Djinn (want de replicate cost is 0), dat werkt gewoon.

29-7-2013 10:19:00

Alleen Duitsers spelen met Stasis.

28-7-2013 17:19:00

Niet te misbruiken? Speel hem in je eigen beurt met Hive Mind on the battlefield, en iedereen na je heeft een probleem. Zeker als je er een Stasis naast legt, blauw speel je toch al.

Johan (64) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
28-7-2013 17:17:00

bij de djinn kaart staat in het commentaar: de copy krijgt geen replicate. Djinn zegt: each spell you CAST. Copies worden niet gecast maar op de stack gelegd.
klopt dat want dan kan het trucje van ruud niet toch?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-9-2012 14:41:00

Of Stifle.

15-9-2012 2:17:00

Ik denk dat Eon Hub zo'n beetje je enige redmiddel is, als je de spell wilt resolven zonder te verliezen. Of een Platinum Angel, maar dat maakt de combo's dus traag en lomp. Een kaart als deze, is moeilijk te misbruiken.

14-9-2012 23:13:00

Ok thanx.. Het at the beginning of- gedeelte staat dus los van de kaart zelf? Het maakt niet uit waar de kaart is als ie maar resolved is ofzo.. teleurstellend

14-9-2012 22:43:00

Nee, de spell resolved gewoon, en gaat net als anders naar de graveyard. Het "At the beginning of your next upkeep" is een delayed triggered ability, die niet door een kaart wordt gerepresenteerd.

Je kunt wel eventueel een dobbelsteen op je library leggen om je eraan te herinneren (dat was geloof ik vrij gangbaar toen Hive Mind veel gespeeld werd)

14-9-2012 22:34:00

Vraagje: hoe werkt deze met de stack? Je speelt hem: er komt een 4/4 in play en dan blijft hij op de stack liggen tot je volgende upkeep ofzo? Dus in principe kan je de 4/4 krijgen en daarna de spel counteren of exilen????

25-6-2012 23:00:00

Leuke winconditie Ruud!

Premium lid Ruud (0) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
18-11-2011 16:12:00

Ik speel deze soms samen met Anger (die ik altijd in de graveyard laat belanden) en met Djinn Illuminatus
Zodra je de Djinn op tafel hebt weten te leggen is de game voor jou, want daarna cast je deze kaart zo vaak als jij wilt en valt daarna met alles aan aangezien Anger ze toch al haste geeft =]
Dan is het enkel nog te hopen dat er geen kaarten zoals Fog of Holy Day tevoorschijn komen ^^

17-11-2010 15:39:00

Inderdaad: er staat "at the beginning of your upkeep", dus dat is gewoon een triggered ability die op de stack gaat. In reactie daarop kun je de engelen om gratie vragen

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
17-11-2010 8:28:00

@Rasor: Je kan toch op die trigger reageren met Angel's Grace?

17-11-2010 1:01:00

Hmm, je brengt me op een leuk deck ideetje. Suicide Red. Hmmmmmm, eens kijken of daar wat van te maken is.

17-11-2010 0:59:00

ik weet dat het commentaar al oud is,
maar at the beginning of your upkeep verlies je toch gewoon omdat je geen tijd krijgt om angels grace te casten
verder gewoon met bushwacker kickassen
beurt3 ball lightning? welnee!

Devastating Summons Pact of the Titan en {=goblin bushwacker} suicide red

Oracle

Instant 

Create a 4/4 red Giant creature token.
At the beginning of your next upkeep, pay 4R. If you don't, you lose the game.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

6/7/2013
Although originally printed with a characteristic-defining ability that defined its color, this card now has a color indicator. This color indicator can’t be affected by text-changing effects (such as the one created by Crystal Spray), although color-changing effects can still overwrite it.

Decktips

Nickname # Foil
Official Rules Advisor Roy (178) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Bjorn Van der Zanden (53) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Kenta (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid molotoz (34) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Patrick (101) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
Benjamin (18) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Freaklin (44) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
eenKaa (24) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 1
Thallid (Almere) (23) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Jacinto (47) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Sander Soeterbroek (112) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Pact of the Titan uit Future Sight. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.