Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Forcefield

Serie: Unlimited (2ED)

Rarity: Rare Unlimited Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Alpha
 -
149,95    
Beta
 -
119,95    
Unlimited
 -
79,95    
EX
Forcefield | Unlimited

Prijs:

€ 79,95

Uitverkocht
Info: EX
 Reactie plaatsen
19-3-2017 21:05:00

Dan krijg je 1 Infect Counter.

Premium lid leon (0) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
19-3-2017 20:53:00

Hoe werkt dit met Blightsteel Colossus?

david (4) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
4-7-2014 15:05:00

ook leuk met een Thunderstaff

4-6-2014 23:03:00

Ja.

Je kan Forcefield voor elke activeren. Niets houdt je tegen om de damage van meerdere creatures tegen te houden. Elk creature doet dan nog maar één schade. (Let er wel op dat combat damage triggers op creatures zoals Maelstrom Archangel gewoon nog triggeren.)

Premium lid Mich (3) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
4-6-2014 22:46:00

Hey iedereen,

even een vraag over deze kaart.
Stel ik heb 2 creatures die mij aanvallen en ik block geen van beiden. Kan ik dan 2 mana betalen zodat ik slechts 1 damage van beide creatures krijg dus in totaal slechts 2 damage oploop?

25-2-2013 14:33:00

Hier wordt een vergelijking met Righteous Aura gemaakt. Soms is deze zelfs slechter dan Righteous Aura. Deze kan alleen maar combat damage preventen, de aura kan alle soorten damage preventen. In geval van bijv. Commander damage, verlies je misschien wel 2 life met de aura, maar je krijgt geen commander damage. Bij deze zul je altijd 1 commander damage krijgen, omdat deze niet jou het leven laat verliezen, maar alle damage op 1 na prevent.
Daar en tegen kun je deze in vrijwel ieder deck spelen. En de aura niet. Ook een groot pluspunt.

24-2-2013 23:35:00

En de poor man's Righteous Aura: Rhystic Circle.

Joen (31) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-2-2013 23:24:00

Poor man's Forcefield: Righteous Aura

(Niet helemaal hetzelfde, maar wel hetzelfde idee. Al kan Aura beter zijn tegen fireballs and the likes. Een andere puntje: Forcefield pakt nog damage van de source dus bijvoorbeeld 'whenever .. deals dmg' effecten gaan af.)

24-5-2011 20:13:00

Gewoon Orim’s Prayer gebruiken. Het was al een klassieker met Humility.

24-5-2011 20:05:00

dit en Palliation Accord is 1 mana, no damage per unblocked creature? dat is wel redelijk, genoeg wog en day of judgements, of remove all creature dingen spelen, en je kunt van alles er om heen bouwen. alleen is het een beetje duur qua manacost, en counter en ench/artifact destruction werkt te goed waarschijnelijk.

9-3-2011 21:07:00

soort cicrle of protection dit alleen een stuk beter.. maar niet echt speelbaar dus, behalve in EDH denk ik

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
9-3-2011 20:56:00

"The next time an unblocked creature of your choice would deal combat damage to you this turn, prevent all but 1 of that damage."


Je krijgt een prevention shield dat slechts 1 keer werkt, namelijk de eerstvolgende keer die beurt dat je combat damage krijgt van het gekozen creature.

Als je deze ability dus 1 keer geactiveerd hebt, dan prevent je ook maar 1 keer damage. De tweede strike gaat de combat damage weer als normaal.

En ja, je kan de ability ook voor de combat phase activeren. Het prevention shield blijft de hele beurt hangen totdat hij opgebruikt wordt.

9-3-2011 20:48:00

2 vraagjes

hoe werkt dit met double strike.

en kan je dit doen voor de attack phase?

23-6-2010 11:27:00

Cool!

23-6-2010 11:25:00

O ok dus de stack komt niet in het spel, maar het volgoorde verhaal klopt nog wel. Bedankt Xander

Oracle

Artifact 

1: The next time an unblocked creature of your choice would deal combat damage to you this turn, prevent all but 1 of that damage.

Tournooi-info

Legal in: Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

10/4/2004
This can’t be used to prevent damage caused by a blocked creature with Trample ability.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid pi (93) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Forcefield uit Unlimited. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.