Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Black Lotus

Serie: Unlimited (2ED)

Rarity: Rare Unlimited Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Alpha
 -
24.999,00    
Beta
 -
19.999,00    
Oversized Cards        
Unlimited
 -
7.999,00    
Black Lotus | Unlimited

Prijs:

€ 7.999,00

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
19-6-2019 21:50:00

Sommige kaarten van RoboRosewater komen echt bijzonder goed uit de verf, andere, not so much. En dan kan het ineens heel snel heel macaber worden. Ik kom net bijvoorbeeld deze tegen: hier

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
19-6-2019 17:27:00

Post timer edit voor de mensen die het niet wisten:

Er is wel een neuraal netwerk dat alle kaarten gevoerd heeft gekregen en nu zelf "nieuwe" kaarten uitspuugt. Daar wil nog wel eens iets grapoigs tussen zitten.

hier

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
19-6-2019 17:10:00

Zoals wel vaker verwonder ik mij graag over zinloze dingen en moet ik bekennen dat de reactie van Wim toch intrigeerd. Het begin "Ik dacht nl" impliceert bijvoorbeeld een reactie op iets wat in de onderstaande comments niet terug te vinden is. Het leest ook een beetje als een tekst van een wat matiger neuraal netwerk. Kan natuurlijk ook gewoon een wat flauwe reactie zijn die per ongeluk bij de verkeerde kaart is geplaats, maar dat is natuurlijk minder leuk.

@Wim
Mocht je willen, misschien een kleine toelichting? En mocht je niet willen, wil je dan misschien in ieder geval een spannend verhaal vertellen over je persoonlijke queeste om een soort SkyNet te creeeren?

19-6-2019 9:18:00

Fijne weetjes FunBun :-)

Ik kan me inderdaad nog herinneren hoe de bioculturen op de kaartranden hoogtij vierden toen Fallen Empires uit kwam. Paddestoelen als Thorn Thallid zorgden er voor dat de schimmelvorming accelereerde en er al een heel microklimaat op de kaartrand ontstond als de kaart nog in de booster zat.

Als je alle kaartranden van de vers geopende booster likte, dan smaakten de funghi duidelijk anders. Je werd er nog niet heel erg high van, dat kwam pas met de jaren.

Als je nu bij hele oude kaarten aan de randen knaagt dan krijg je hallucinaties waar heroine een puntje aan kan zuigen. Zie hieronder. Waar denk je dat die exorbitante prijzen van oude kaarten vandaag komen?

19-6-2019 5:18:00

Dat is ook hoe de eerste gradings werden gedaan. BGS staat dan ook voor 'Bouillion Grease Saliva' terwijl PSA voor Proeven, Sabbelen en Aflikken staat. Zo kon men in de jonge jaren van magic toen de technologie nog erg beperkt was op een goede manier bepalen of een kaart echt was. Dan werd de kaart met paard en wagen weer door de postbode bij je bezorgd. Gouden tijden!

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
19-6-2019 1:51:00

Wel de beste manier om te checken of 'ie echt is. Beetje likken, beetje kauwen, beetje sabbelen en als 'ie dan door 25 jaar aan zweet een beetje naar bouillon smaakt weet je zeker dat 'ie echt is.

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
18-6-2019 23:14:00

Als de rand zwart ziet van de schimmel is dat zeker niet aan te raden. Als de rand nog gewoon vers en wit is dan kan het geen kwaad daarentegen.

18-6-2019 19:42:00

Wim heeft aan een zwarte lotus zitten kauwen volgens mij.

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
18-6-2019 19:32:00

Euh, Wim? Alles ok?

18-6-2019 19:23:00

Ik dacht nl dat als een Pergonian Tracktiger zijn klingdelionforce encounterd hij 3x een eerder verloren creature uit de graveyard mag liberen. Tenminste alleen dan wanneer zijn totale aantal Ervorians in zijn battlestack niet meer is dan de helft van het in het vorige potje verkregen Deseptuals.

18-6-2019 15:50:00

Er is een hele set ontworpen die nooit printing, laat staan het daglicht hebben gezien. Als die set wel geprint was dan was zelfs lotus 'just another' goede kaart geweest.

Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
18-6-2019 15:16:00

Wauw. Lotus moest minder sterk en werd vervangen door die veredelde theeketel. Euhm,... Ok. Props for Wizards I guess, minder sterk is gelukt!

Edit: Rare nerf ook wel. Eigenlijk geldt dat wel voor het hele lijstje. Lotus willen nerfen in Revised, maar pas vier jaar later een Petal printen. Ik denk dat ze gewoon besloten dat sommige dingen dan maar helemaal anders moesten.

18-6-2019 14:09:00

Ik heb zojuist geleerd wat de relatie is tussen Black Lotus en Aladdin’s Lamp.

In een uitgave van de Duelist toen Revised kwam, staat uitgelegd welke kaarten uit Unlimited werden vervangen en waarom. Black Lotus zat in categorie "spoiler" (te sterk) en werd vervangen door Aladdin’s Lamp :-)

hier

13-5-2019 0:02:00

Ik denk dat dat het dan is, en geen officiele uitgave van WotC.
Toch vind ik ze heel mooi en ben ik blij dat ik ze heb.

12-5-2019 13:26:00

Hier kun je ook je eigen plaatje op postzegels laten zetten. Als ik het goed herinner stonden die tijdje geleden op marktplaats. Maar je kunt ze gewoon zelf bestellen ook dus. hier

Oracle

Artifact 

T, Sacrifice Black Lotus: Add three mana of any one color.

NederMagic FAQ

Vraag: Is dit de duurste kaart uit Magic the Gathering?
Antwoord: Dit is de duurste reguliere kaart als je gekke misprints uit summer edition niet meerekent. Op deze website staat meer info over de black lotus en de rest van de power 9.

Tournooi-info

Restricted in: Vintage
Banned in: Legacy, Commander

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Black Lotus uit Unlimited. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.