De winkel is deze zomer gesloten. Lees het topic. Bestellen kan nog t/m 28 mei.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Thrumming Stone

Serie: Coldsnap (CSP)

Rarity: Rare Coldsnap Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Coldsnap
 4
44,95
 1
79,95
Thrumming Stone | Coldsnap

 Op voorraad 

€ 44,95 (4x)

 Kopen

FOIL 

€ 79,95 (1x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
13-7-2014 21:43:00

Ja.


CR 702.59. Ripple

702.59a Ripple is a triggered ability that functions only while the card with ripple is on the stack. "Ripple N" means "When you cast this spell, you may reveal the top N cards of your library, or, if there are fewer than N cards in your library, you may reveal all the cards in your library. If you reveal cards from your library this way, you may cast any of those cards with the same name as this spell without paying their mana costs, then put all revealed cards not cast this way on the bottom of your library ---> in any order <---."

13-7-2014 19:35:00

mag je met ripple bepalen in welke volgorde ze komen te liggen (op de bottom of your library)???

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-4-2013 13:00:00

Ja, je mag hem gewoon vier keer in je deck hebben zitten.

Maar zo gauw er twee Thrumming Stones op de battlefield liggen (die van je tegenstanders meegerekend), gaan ze allemaal naar de graveyard.

16-4-2013 12:56:00

Bijna stom dat ik het moet vragen, maar Legendary Artifact geeft aan dat hij maar 1x in het spel mag liggen?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
1-2-2012 18:58:00

Zie de reminder text. Hij zegt "You may ---> CAST <--- any revealed cards with the same name as the spell without paying their mana costs.".

Dus de ratjes die je revealt en cast, zijn ook spells (een kaart casten leidt automatisch tot een spell). En die hebben dus inderdaad ook weer Ripple 4.


edit: te laat.

1-2-2012 18:58:00

Dat werkt. De ratten die je uit ripple krijgt worden gecast, dus triggered hun ripple ook.

Note: 1x 4 land tegenkomen hoeft niet het einde te zijn. Met Relentless Rats is het goed mogelijk meerdere ratten uit 1 ripple te halen, waardoor je meerdere ripples tegelijk op de stack krijgt. Zelfs als er dan 1tje op 4 land stuit kun je nog door ripplen met de volgende triggers. (De revealde kaarten blijven immers niet bovenop liggen).

1-2-2012 18:47:00

Wat nou als je een deck hebt met, 59 relentles rats, en 40 swamps, en 1 keer deze (edh deck) en je revealed een rat heeft die rat dan weer riple en so on? (dus riple tot je 4 land ziet)

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-2-2011 8:03:00

Klopt. (Of in casual uit de rest van je collectie.)

Maar "outside the game" betekent dat de kaart zich in geen enkele game zone bevindt, dus ook niet in de exile zone.

6-2-2011 23:50:00

volgens mijn mach jij met Cunning Wish, alleen uit je Side Board kaarten halen .dus denk niet, dat de hele idee. met de vlieger op gaat

Als je een kaart removed from the game met Isochron Scepter en vervolgens met een Cunning Wish terug naar mijn hand haal, uitspeel en dan terug in m'n deck schud, kan ik hem mischien met de Ripple spelen, als ik de kopie uit m'n scepter pop. IMBA!

5-2-2011 22:03:00

Misschien was dat dan ook een geintje. Als je ripplet, heb je weinig aan die abilities van Arbiter, goedkoper casten dan gratis kan niet.

Premium lid Hein (33) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
5-2-2011 21:57:00

ik denk dat het sarcasme was. Maar way {= grand arbiter augustin iv} ermee te m aken heeft is me ook idd een raadsel.

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
5-2-2011 21:37:00

Ja, daarom is het inderdaad een volledig nutteloze kaart. Wat Grand Arbiter Augustin IV daarmee te maken heeft, weet ik ook niet

5-2-2011 21:34:00

Je hebt in EDH juist toch nooit dat de kaart bovenop dezelfde is als die die je speelt, want alle kaarten zitten maar 1x in je deck! Ja, behalve basic land dan, maar ripple werkt enkel met spells.

Ja idd, dat wil ik dan ook wel weten. Dit ding lijkt me echt de slechtste kaart allertijden in EDH.

Oracle

Legendary Artifact 

Spells you cast have ripple 4. (Whenever you cast a spell, you may reveal the top four cards of your library. You may cast any revealed cards with the same name as the spell without paying their mana costs. Put the rest on the bottom of your library.)

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

7/15/2006
If you cast a spell that already has ripple (such as Surging Flame, which has ripple 4) while Thrumming Stone is on the battlefield, both ripple abilities will trigger separately. Assuming you choose to do all “you may” actions, when the first instance of ripple resolves, you reveal the top four cards of your library, cast all Surging Flames, and put the rest of the cards on the bottom of your library. Any new Surging Flames are on the stack on top of the other instance of ripple, so they’ll resolve next. Each of them also has two instances of ripple, which trigger separately, and the process continues until the ripple abilities don’t reveal any Surging Flames.

7/15/2006
If you cast half of a split card (for example, Hit) and reveal another one of those split cards when the ripple ability resolves (for example, Hit // Run), you may cast either half of that split card (Hit or Run) without paying its mana cost.

Decktips

Nickname # Foil
Mark V (44) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 0 1
ESUM (16) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Thrumming Stone uit Coldsnap. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.