Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Core Set 2020 (M20)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ikoria: Lair of Behemoths.

Counterbalance

Serie: Coldsnap (CSP)

Rarity: Uncommon Coldsnap Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Amonkhet Invocations
 -
29,95    
Coldsnap
 3
24,95
 -
49,95
Counterbalance | Coldsnap

 Op voorraad 

€ 24,95 (3x)

 Kopen

FOIL 

€ 49,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
22-4-2015 18:16:00

En net mn 4de foil binnen!!!😁

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Online Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
24-4-2013 18:16:00

Je revealt de kaart pas bij het resolven van de trigger van Counterbalance. Hij kan die kaart met CMC 3 dus nooit gezien hebben, want dat was ruim voordat hij resolvet.

Als er, als de trigger resolvet, uiteindelijk een landje bovenop ligt, dan is dat de kaart die je revealt.

24-4-2013 17:42:00

Even een ruling vraag

stel ik heb deze liggen samen met Scroll Rack mijn tegenstander speelt iets van cmc 3.

Ik activeer mijn rack en leg iets van 3 bovenop.
Dan reageert de tegenstander weer op met Nephalia Drownyard

En toen werd er dus 3 gemillt en kwam er een landje boven op.

We hadden het gevraagd aan iemand en die zei dat de spell nu niet gecounterd word omdat er nu een landje bovenop ligt. Maar ik dacht dat de counterbalance dan al die kaart van cmc 3 had gezien.

27-2-2013 18:13:00

Naja, aangezien dit een set is die het Ice Age block afmaakt, en dat Hydroblast en Pyroblast beide counterspells zijn met een kleurtje..

27-2-2013 17:16:00

Ja, of Arcane Denial en Fire // Ice .

27-2-2013 17:10:00

De art van Counterbalance heeft wel iets van Hydroblast en Pyroblast bij elkaar.

14-12-2012 16:56:00

Mwa, deze zal in casual niet heel veel uithalen en al helemaal niet zonder Sensei’s Divining Top. Legacy is a different story .

30-9-2012

SAAIE kaart. Nu Wizards weer wat meer focust op spelvreugde zal zo'n kaart als deze niet snel meer geprint worden denk/hoop ik.

21-8-2011 12:44:00

Ja Oke, Thanx

21-8-2011 12:39:00

Je tegenstander mag inderdaad ook de kaart die je revealed zien. Anders zou het wat moeilijk worden om te bewijzen dat jouw kaart inderdaad dezelfde converted manacost heeft.

Als converted mana cost niet hetzelfde is doet Counterbalance inderdaad niets (buiten het revealen van je top kaart).

De kans dat je dezelfde converted manacost hebt is normalitair inderdaad niet zo groot. Deze wordt echter vaak met Sensei’s Divining Top gespeeld, en dan wordt het opeens een stuk simpeler om constant goed te zitten.

21-8-2011 11:34:00

Maar de Kans is toch heel klein dat je de zelfe Mana Cost heb?
En ziet je tegenstander wat je trekt en heb je er niks aan als de Mana Cost niet over een komt?

6-7-2011 0:09:00

Als we zo beginnen lal, Morality Shift!!

5-7-2011 20:04:00

@BasicB: Yawgmoth’s Will? Al kun je daar vast betere dingen mee doen dan Counterbalance terughalen.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Online Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
5-7-2011 16:37:00

Crystal Chimes
Skull of Orm

Tom (30) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
5-7-2011 16:35:00

Voor de rest, tsja. Ik heb eens gezocht op zwart/blauw 'return target graveyard enchantment' en daar kwam alleen een wit/blauw creature uit. Dat is dus ook geen optie. Maar Noxious Revival zou ik zeker overwegen

Oracle

Enchantment 

Whenever an opponent casts a spell, you may reveal the top card of your library. If you do, counter that spell if it has the same converted mana cost as the revealed card.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

7/15/2006
If an opponent casts a spell with X in its mana cost, the converted mana cost of that spell takes the value of X into account. If you reveal a card with X in its mana cost, X is 0. For example, if your opponent casts Blaze with X=1, Counterbalance will counter that spell if you reveal a card with converted mana cost 2, but it won’t counter that spell if you reveal a Blaze of your own.

4/18/2017
If an opponent casts half of a split card (for example, Hit), it won’t be countered if you reveal that same split card. The converted mana cost of a split card is determined by the combined mana cost of its two halves, but the converted mana cost of Hit is determined using only that half’s mana cost.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid Official Rules Advisor Duncan (236) Online Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
Premium lid Dorus (61) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Freaklin (44) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Elessar Elendil (47) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid wouter (19) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Creative. Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid pi (93) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Justin (Arnhem) (41) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Counterbalance uit Coldsnap. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.