Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Brainstorm (JP)

Serie: Strixhaven Mystical Archive (STA)

Rarity: Rare Strixhaven Mystical Archive Rare

Informatie

Japans

Komt voor in

Serie Normaal Foil
5th Edition
 -
1,50    
Beatdown
 -
1,50    
Commander 2011
 -
1,50    
Commander 2015
 -
1,25    
Commander 2018
 -
1,25    
Commander 2021
 5
0,75    
Commander Forgotten Realms
 -
0,01    
Conspiracy
 -
1,25
 -
4,95
Double Masters
 -
1,00
 1
2,95
Double Masters (BL)
 5
9,95
 1
19,95
Eternal Masters
 -
1,25
 -
2,95
Friday Night Magic
 -
52,50    
Ice Age
 -
1,50    
Ice Age new layout
 -
1,95    
Izzet vs Golgari
 -
1,25    
Masters 25
 -
1,25
 -
2,95
Mercadian Masques
 -
1,75
 -
149,95
Strixhaven Mystical Archive
 6
2,95
 -
9,95
Strixhaven Mystical Archive (EF)
 -
4,95    
Etched Foil
Strixhaven Mystical Archive (EF-JP)
 2
14,95    
Etched Foil Japans
Strixhaven Mystical Archive (JP)
 -
14,95
 -
29,95
Japans
Brainstorm | Strixhaven Mystical Archive

Prijs:

€ 14,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 29,95

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
10-5-2021 14:10:00

Ik kwam er vandaag achter dat Brainstorm niet Modern legal is.
Op zich is de artifact daarom wel interessant omdat fetches ook gereprint worden. Voor 2/3 mana drie kaarten pakken is niet verkeerd.

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-5-2021 13:57:00

Die artifact is een dikke knipoog en alsnog een bruikbare kaart, alleen al omdat je hem vrij makkelijk kunt recurren.

Ik vind het prima kunnen qua flavour en color pie. Vanaf alpha waren er al artifacts die dingen deden die bij een specifieke kleur hoorden, maar dat inefficienter (meer mana) deden.

Dus als je b.v. wit speelt en wilt kunnen discarden, kun je i.p.v. zwart splashen ook Disrupting Scepter spelen.

Of als je zwart speelt en damage wilt preventen kun je i.p.v. wit ook Conservator spelen. En nu kun je ook brainstormen zonder blauw te spelen, kost je alleen logischerwijs meer mana.

M.i. volledig historisch verantwoord.

10-5-2021 7:04:00

Zekers, maar ik doelde meer op het feit dat ik het effect van Brainstorm sterk associeer met Blauw.

10-5-2021 1:18:00

niet veel, moet teveel mana in gestoken worden

9-5-2021 19:10:00

Spoiler Season voor MH2 is begonnen en Brainstorm komt nu blijkbaar in artifact-vorm. Weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik er van moet denken.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
14-4-2015 10:30:00

Nee.

Je moet eerst het resolven van Brainstorm afmaken. Daarna mag je pas weer wat doen.

14-4-2015 10:27:00

een klein vraagje, als ik drie kaarten raap met brainstorm, mag ik die dan direct spelen om te zorgen dat ik geen kaarten op top hoef te leggen? (lege hand voor de rest.)

Premium lid Q5 (5) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
12-4-2015 15:52:00

Dan heb je verloren inderdaad.

11-4-2015 15:49:00

Ik denk dat je het spel verliest zodra je een kaart wilt pakken terwijl je dat niet kunt.

11-4-2015 15:46:00

Stel ik heb minder dan 3 kaarten in mijn library, mag ik deze dan spelen en er weer 2 terug op mijn deck leggen of ben ik dan af omdat ik geen draw heb?

19-11-2014 14:11:00

Nee gelukkig niet

19-11-2014 14:06:00

is brainstorm modern legal?

18-7-2014 14:13:00

Er is wel een verschil tussen Conspiracy en MMA. Daarnaast is deze art geen favoriet van het publiek, dus zal in vergelijking met de andere art nooit "duur" worden. Ik zou hem ook gewoon wegdoen.

18-7-2014 12:51:00

Zou ik niet doen. Goede lange termijn investering. Er komen vast geen reprints in reguliere sets dus die foil behoudt zijn waarde wel, zal zelfs weer flink gaan stijgen. (zoals bv ook Tarmogoyf en andere modern masters staples)

leon (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
18-7-2014 12:40:00

Zo dan. Da's een beste prijs voor die foil uit Conspiracy! Als ik 'm uit een booster haal denk ik dat ik hem toch maar gewoon meteen in de verkoop gooi, en voor dat geld een paar nieuwe boosters koop

Oracle

Instant 

Draw three cards, then put two cards from your hand on top of your library in any order.

Tournooi-info

Legal in: Legacy, Commander
Restricted in: Vintage

Officiele rulings

2018-03-16 - wotc
You draw three cards and put two cards back all while Brainstorm is resolving. Nothing can happen between the two, and no player may choose to take actions.

Decktips