Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Disrupting Scepter

Serie: Alpha (LEA)

Rarity: Rare Alpha Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
4th Edition
 -
0,35    
5th Edition
 -
0,35    
6th Edition
 5
0,40    
7th Edition
 5
0,30
 -
1,50
8th Edition
 8
0,30
 -
1,00
9th Edition
 2
0,30
 -
1,25
Alpha
 -
22,50    
Asian BB 4th
 -
0,40    
Beta
 -
22,50    
Revised
 -
0,45    
Unlimited
 -
1,50    
Disrupting Scepter | Alpha

Prijs:

€ 22,50

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
12-3-2016 11:29:00

Ik was net door een 100% minte International Edition aan het bladeren, tot ik helaas een paar strepen op de Disrupting Scepter vond. Maar nu ik naar de scan kijk van de Alpha lijkt het wel alsof ze het allemaal hebben, zie bijvoorbeeld de zwarte streep linksonder.

Wel prachtig om rustig door zo'n IE te bladeren, de oude bewoordingen, de basic art, de donkere kaarten... het heeft echt wel iets magisch.

11-2-2011 20:25:00

Ik ken deze kaart al 15 jaar en heb die scepter altijd gezien als een soort toverstaf waarmee het geheugenverlies (een kaart discarden) wordt gerealiseerd, maar nu zie ik net als random kaart die 9th edition art en krijg sterk het idee dat dat geheugenverlies wordt gerealiseerd door de target player ermee zijn hersen in te slaan...

Oracle

Artifact 

3, T: Target player discards a card. Activate this ability only during your turn.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

10/4/2004
You can use it on yourself.

Decktips