Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Batterskull

Serie: Double Masters (2XM)

Rarity: Mythic Double Masters Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Double Masters
 1
11,95
 -
19,95
Double Masters (BL)
 -
24,95
 -
39,95
Grand Prix
 -
19,95    
New Phyrexia
 -
19,95
 -
49,95
Batterskull | Double Masters

 Op voorraad 

€ 11,95 (1x)

 Kopen

FOIL 

€ 19,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
6-3-2017 21:47:00

Bedankt Sander, dacht ik, maar wilde zeker weten, hoopte dat germ 4/4 zou blijven

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
6-3-2017 20:22:00

Als je een equipment exilet, dan blijft het creature achter op de battlefield.

Als een kaart van zone wisselt (en dat doet hij twee keer, van de battlefield naar exile en vice versa), dan is het een compleet nieuw object zonder herinnering aan zijn vorige bestaan. Dus weet Batterskull niet meer dat hij aan die Germ ge-attached was in een vorig leven.

Ergo, er blijft een losse 0/0 achter op de battlefield. Nadat de trigger van Flickerwisp klaar is met resolven, worden state-based actions gecheckt. Die zien een creature met toughness nul. En dus gaat de oude Germ stuk.

6-3-2017 20:18:00

Ok, maar gaat me over de "oude germ" blijft deze leven, omdat je enkele equipment heb geexiled? Dus 2 germs hebt?!

6-3-2017 20:11:00

De Batterskull wordt exiled, en komt daarna terug het veld in. Living Weapon triggered opnieuw, er wordt een nieuw 0/0 Germ Token gemaakt en daar wordt Batterskull aan equipped.

6-3-2017 20:09:00

Heb een Batterskull in spel, wat gebeurt er als ik Flickerwisp op de Batterskull gebruik?

25-4-2014 16:59:00

In de declare attackers step vd opponent

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
25-4-2014 16:33:00

Het hangt ervanaf in welke step je de ability van Maze of Ith activeert.

Doe je dat in de declare attackers step of declare blockers step (vóór het doen van combat damage dus), dan wordt de damage inderdaad ge-prevent (en doet lifelink dus niks).

Maar je kunt de ability ook activeren in de combat damage step of de end of combat step (ná het doen van combat damage dus). Op die manier kun je hem op een creature van jezelf gebruiken voor een soort van semi-vigilance. (Batterskull heeft dat alleen niet nodig... ).

25-4-2014 15:12:00

Nee, hij doet dan geen damage.

25-4-2014 15:05:00

ALS ik deze met Maze of Ith uit combat haal, krijgt MN tegenstander Dan nog leven bij?

24-2-2014 17:41:00

Iedereen die aan een GP meedoet krijgt de bijbehorende GP promo tijdens de player meeting.
Iedereen mag meedoen met GP's, tenzij je gebanned bent van toernooien o.i.d. Je kan inderdaad wel byes verdienen met (o.a.) Planeswalker Points, 400 is 1 bye, 750 is 2 byes en 1500 is 3 byes. Als je in een seizoen bijvoorbeeld 400 punten haalt krijg je de rest van dat seizoen en het daaropvolgende seizoen 1 bye.

27-1-2014 15:47:00

Wanneer krijg je een promo?

En zitten er bepaalde voorwaarden aan om mee te doen met de GP? Bij 300 season points krijg je byes toch?

16-1-2014 19:52:00

Yup, dit is de nieuwe GP promo die gedurende 2014 weggegeven wordt, dus ook in Utrecht.

16-1-2014 10:54:00

Die promo krijg je toch ook op de GP Utrecht dit jaar?
Tenminste als je meedoet aan hoofdevent dat standard is?

16-1-2014 10:31:00

Is er een GP Promo?

Edit: bedoel je deze? hier

joost (64) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-1-2014 9:52:00

Komt de GP versie hiervan ook op de site binnenkort?

Oracle

Artifact - Equipment 

Living weapon (When this Equipment enters the battlefield, create a 0/0 black Germ creature token, then attach this to it.)
Equipped creature gets +4/+4 and has vigilance and lifelink.
3: Return Batterskull to its owner's hand.
Equip 5

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

8/7/2020
The ability to return Batterskull to its owner’s hand can be activated only if Batterskull is on the battlefield. If Batterskull is no longer on the battlefield when the ability resolves, Batterskull remains in its new zone and isn’t returned to its owner’s hand.

8/7/2020
The Germ token enters the battlefield as a 0/0 creature and the Equipment becomes attached to it before state-based actions would cause the token to die. Abilities that trigger as the token enters the battlefield see that a 0/0 creature entered the battlefield.

8/7/2020
Like other Equipment, each Equipment with living weapon has an equip cost. You can pay this cost to attach an Equipment to another creature you control. Once the Germ token is no longer equipped, it will be put into your graveyard and subsequently cease to exist, unless another effect raises its toughness above 0.

8/7/2020
If the Germ token is destroyed, the Equipment remains on the battlefield as with any other Equipment.

8/7/2020
If the living weapon trigger causes two Germs to be created (due to an effect such as that of Doubling Season), the Equipment becomes attached to one of them. The other will be put into your graveyard and subsequently cease to exist, unless another effect raises its toughness above 0.

Decktips

Nickname # Foil
Jeroen S. (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Batterskull uit Double Masters. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.