Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Avacyn, Angel of Hope

Serie: Double Masters (2XM)

Rarity: Mythic Double Masters Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Avacyn Restored
 -
29,95
 -
69,95
Double Masters
 -
19,95
 -
34,95
Double Masters (BL)
 -
44,95
 -
89,95
FtV Angels
 -
39,95    
Iconic Masters
 -
19,95
 -
39,95
Avacyn, Angel of Hope | Double Masters

Prijs:

€ 19,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 34,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
14-3-2016 18:06:00

Nee, het creature gaat niet dood. Op het moment dat Deadly Recluse damage doet worden state-based effects gecheckt, in dit geval of elke hoeveelheid damage van Deadly Recluse z'n deathtouch het andere creature zal destroyen. Die ene damage blijft inderdaad op Serra Angel, alleen de deathtouch is later in de beurt al 'voorbij'.

14-3-2016 17:17:00

Stel, mijn tegenstander heeft deze en een Serra Angel liggen. Mijn tegenstander valt aan. En ik block de Serra Angel met mijn Deadly Recluse. Als ik dan in de 2nd main phase van mijn tegenstander een Unsummon cast op Avacyn, Angel of Hope. Gaat de Serra Angel dan nog steeds dood? Of telt 'ie dan alleen nog maar dat 'ie 1 schade heeft gekregen.

M.a.w. blijft hij tot het eind van de beurt de source van de damage controleren? of alleen op het moment dat de damage gedaan wordt?

Ik weet het, de kaarten die ik noem zijn een slecht voorbeeld van timing, maar daar gaat het nu niet om.

6-3-2016 17:03:00

En de nieuwe Avacyn is bekend!

hier

22-8-2015 15:43:00

Komen de ftv angels versies ook op de site te staan?

1-9-2014 16:28:00

Maar Touch of Darkness is een veel betere kaart dan Deathlace & co. Die waren echt waardeloos. Toen al. En rare ook nog. Dus gun ze hun moment van glorie.

1-9-2014 16:25:00

Trek dan die mooie art van Sea Kings’ Blessing nog eens tevoorschijn. Mooie kaart om al je heroics tegelijk te triggeren ook.

1-9-2014 16:16:00

Gewoon eerst Deathlace spelen. Zijn die krengen toch nog ergens goed voor.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
1-9-2014 16:08:00

Dan nemen we Condemn als voorbeeld. In jouw voorbeeld krijgt je tegenstander dan inderdaad 8 levens (en niet slechts 2).

1-9-2014 15:58:00

Als ik dus wordt aangevallen door Avacyn, Angel of Hope, en iemand doet er 6 schade op, en ik cast er een Exile op, dan krijg ik 8 life, niet 2.

Edit: verkeerd voorbeeld: Exile werkt enkel op nonwhite.

1-9-2014 15:50:00

Goeie uitleg, danku

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
1-9-2014 13:25:00

Vrij veel voorkomend misverstand. Schade verlaagt de toughness NIET.

Lethal damage is als de damage die op het creature gemarkeerd is, gelijk is aan of groter dan zijn toughness.

Een 7/7 met 7 schade erop gemarkeerd, dan is de schade lethal. Maar een indestructible creature zou dat dus overleven.

Nadat Avacyn de schade gehad heeft, heeft hij nog steeds toughness 8 en heeft hij 7 schade erop gemarkeerd. Het is dus zoals gezegd dan NIET zo dat hij toughness 1 heeft.

1-9-2014 13:17:00

Oh, ok, ik dacht dat zijn toughness dan door de 7 damage van de thorn elemental avacyn dan maar 1 toughness over had, en je er zo door combinatie van een -X /-X ervan af kon zijn. Dankje voor de opheldering

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
1-9-2014 9:46:00

Nee.

Dan is het een 7/7 met 7 damage erop gemarkeerd. En daar gaan indestructible creatures niet dood aan.

Een Fruitcake Elemental probeer je toch ook niet te slopen met alleen 7 damage? Waarom zou dat hier anders zijn (als je een 8/8 creature -1/-1 geeft)?

1-9-2014 9:41:00

Kan mijn tegenstander als ik met Avacyn bijv. een Thorn Elemental block, in diezelfde beurt mijn Avacyn vernietigen met een Lose Hope? Ik vermoedt het wel, omdat indestructible's alsnog wel damage krijgen, maar er niet aan dood gaan.

9-5-2014 14:25:00

Hij doet het prima in mijn Rhys the Redeemed EDH, misschien is dat de reden

Oracle

Legendary Creature - Angel 8 / 8

Flying, vigilance, indestructible
Other permanents you control have indestructible.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

8/7/2020
Because damage remains marked on a creature until the damage is removed as the turn ends, nonlethal damage dealt to a creature you control may become lethal if Avacyn leaves the battlefield during that turn.

8/7/2020
A planeswalker with indestructible still loses loyalty as it’s dealt damage. It is put into its owner’s graveyard if its loyalty becomes 0.

Decktips

Nickname # Foil
Jeroen S. (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Avacyn, Angel of Hope uit Double Masters. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.