Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Nessian Hornbeetle

Serie: Jumpstart (JMP)

Rarity: Uncommon Jumpstart Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Jumpstart        
Theros Beyond Death
 7
0,25
 -
0,50
Nessian Hornbeetle | Jumpstart

Prijs:

€ 0,00

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
28-7-2020 12:11:00

Nog even ter aanvulling. Je doorloopt je combat phase áltijd, ongeacht of je aanvalt of niet. Het zelfde als dat je je main phases altijd doorloopt, of je nu iets speelt of niet.

(Uitzondering hierop zijn natuurlijk effecten waardoor je je combat phase moet skippen)

28-7-2020 0:39:00

Nice!
dank u!

28-7-2020 0:32:00

Jazeker, waarom zou hij geen counter krijgen? Er staat immers niet dat een creature aan moet vallen.

Dus als je combat phase begint en je hebt een beestje met power 4 of meer, dan komt er een +1/+1 counter op dit insect.

Daarna pas ga je attackers declaren. Als je je tor aan laat vallen dan heeft hij die +1/+1 counter al.

28-7-2020 0:24:00

krijgt Nessian ook +1/+1 als je wel een 4/4 hebt maar niet aanvalt ?

Oracle

Creature - Insect 2 / 2

At the beginning of combat on your turn, if you control another creature with power 4 or greater, put a +1/+1 counter on Nessian Hornbeetle.

Tournooi-info

Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

1/24/2020
If you don’t control a creature with power 4 or greater as your combat phase begins, Nessian Hornbeetle’s ability doesn’t trigger. If you don’t control one as the ability resolves, it has no effect. It doesn’t have to be the same creature at both times, however.

1/24/2020
Nessian Hornbeetle’s ability only gives it one +1/+1 counter, no matter how many creatures with power 4 or greater you control beyond the first.

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Nessian Hornbeetle uit Jumpstart. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.