Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Archon of Justice

Serie: Jumpstart (JMP)

Rarity: Rare Jumpstart Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Eventide
 -
0,50
 -
2,95
Jumpstart        
M12
 1
0,60
 -
1,95
Archon of Justice | Jumpstart

Prijs:

€ 0,00

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
18-9-2011 18:26:00

laatst wel een grappige situatie, kreeg een Jace, Memory Adept tegenover me. Moest ik een Archon of Justice casten om die vervolgens af te vlammen met een Flame Slash teneinde de Jace te exilen. werkte wel..

12-7-2011 17:35:00

Ik ben het nog steeds niet eens met de wording, misschien heeft "god"mij nu gestraft door er met 2 weg te lopen op de pre-release van M12 XD

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
11-7-2011 8:54:00

Als je even terugleest, kom je de discussie tegen die we hierover gehad hebben...

11-7-2011 8:52:00

Is het iemand opgevallen dat op de nieuwe Archon staat: "When Archon of Justice dies.."

Voor mij niet helemaal duidelijk. Misschien een designflawtje? Wel een coolere wording dan is put into a graveyard from the battlefield

24-6-2011 15:09:00

zo leuk dat deze kaart weer terug komt.
Gewoon echt een gave Art Enz..
Ik heb echt zin in M12!

7-6-2011 14:34:00

Ik bedoel natuurlijk . Ben nog een beetje oververmoeid van de terugreis uit Bonaire (een Tropical Island .) Speciaal voor David, Bonaire kan creatures tijdelijk exilen, waarna ze Islandwalk krijgen (het is niet voor niks "Divers Paradise." )

7-6-2011 14:29:00

Even over de kaart zelf, samen met Birthing Pod wordt dat "(G/P), Sacrifice Archon of Justice: Exile target permanent, then search your library for a Titan or Wurmcoil Engine card, put it onto the Battlefield, then shuffle your library."

Tom (30) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
4-6-2011 12:51:00

Haha I agree !

4-6-2011 12:49:00

haha die Soulless One counteren met Remove Soul is wel goed gevonden

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
4-6-2011 12:46:00

Maar dat is niet meer onlogisch dan dat de battlefield een battlefield heet als je geen creatures in je deck hebt zitten. En ik kan je verzekeren, als ik een Planeswalker zou zijn zou ik mijn artifacts niet zomaar op de battlefield laten rondslingeren En waarom gaat een sorcery naar de graveyard? Dat is onlogisch, maar daar moppert niemand over En waarom kun je een Soulless One counteren met een Remove Soul? En waarom kan een creature doodgaan zonder dat zijn "when it dies" trigger afgaat?

En ZO vaak komt dat nu ook weer niet voor. Zeker niet als je enigszins beginner bent. En als je wat gevorderd bent, dan is dit verschil echt snel wel duidelijk.

4-6-2011 8:30:00

Het van zone veranderen is niet zo raar, maar wel dat een beest overduidelijk doodgemaakt wordt zonder dat het 'when X dies' dingen te triggeren.

4-6-2011 3:55:00

Ze worden verbannen naar een speciaal eiland waar ze weer tot leven komen

Zo raar is dat verder toch niet? Een creature naar de graveyard gaat en vervolgens gereanimate wordt, of wordt gexiled heeft toch hetzelfde effect? Die zijn ook dood en verplaatsen van zone. 'Dies' maakt dit vind ik niet ineens raar ofzo.

4-6-2011 2:35:00

En dat is juist de achilleshiel van de nieuwe wording: als een van mijn beesten dood gaat, maar er ligt een LVoid, dan gaat het beest dus niet "dood"... ofzo
Daar staat tegenover dat beginnende spelers niet snel een LVoid zullen tegenkomen, en dat mensen die dat ding spelen, de regels eromheen wel snappen en hopelijk ook kunnen uitleggen.

Flavourwise slaat dit natuurlijk ook nergens op: dankzij LVoid kunnen beesten niet meer dood, maar worden ze verbannen als ze een gevecht verliezen of getroffen worden door de bliksem? Hmm, vaag...

3-6-2011 12:40:00

Leyline of the Void zal geen nieuwe wording krijgen. 'Dies' slaat alleen op creatures. LVoid heeft het over kaarten in het algemeen. En het zal toch ook wel duidelijk zijn dat als een creature 'dies', dat die in de graveyard zou gaan, en de LVoid daarop toch ook triggert?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-6-2011 12:35:00

Ik denk dat die kaart ongemoeid wordt gelaten, omdat het niet vanaf de battlefield is en alleen om kaarten gaat (en niet om tokens).

Oracle

Creature - Archon 4 / 4

Flying
When Archon of Justice dies, exile target permanent.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Archon of Justice uit Jumpstart. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.