Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Core Set 2020 (M20)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ikoria: Lair of Behemoths.

Bojuka Bog

Serie: Commander 2020 (C20)

Rarity: Common Commander 2020 Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2011
 -
1,95    
Commander 2013
 -
1,95    
Commander 2014
 -
1,95    
Commander 2017
 -
1,95    
Commander 2018
 -
1,95    
Commander 2019
 2
1,95    
Commander 2020
 7
1,95    
Commander Anthology I
 -
1,95    
Worldwake
 -
1,95
 -
14,95
Bojuka Bog | Commander 2020

 Op voorraad 

€ 1,95 (7x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
19-9-2014 12:31:00

Op het spelen van een land kan je niet reageren, maar Bojuka Bog heeft een triggered ability die zegt dat als het landje in het spel komt de GY leeggemaakt wordt. Hier kun je wel met instants op reageren.

Triggered abilities kun je herkennen aan de woorden When, Whenever en At.

19-9-2014 12:26:00

Even een vraagje;

Ik speel een bojuka bog. Kan de andere speler nog iets doen (bijvoorbeeld een instant met flashback spelen) voordat de graveyard ge-exiled wordt?

Op het spelen van het landje kan niet gereageerd worden lijkt me?

Hartelijk dank.

6-4-2011 14:10:00

Deze werkt leuk in combinatie met Living Death.
Vooral later in spel.

28-1-2011 19:24:00

Pyromancers verzuipen in moerassen, dat is algemeen bekend

Nico (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
28-1-2011 19:23:00

Deze houdt ook volledig mijn Pyromancer Ascension deck tegen.

Official Judge Mark (337) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
10-3-2010 20:43:00

Niet alleen "beter af", een Demolish doet domweg niets tegen de ability Ok, je hebt een landje gesloopt, maar je kunt niets-nada-njet doen tegen het removen van je graveyard met een Demolish.

10-3-2010 19:17:00

ja ok dan ben je wel met een stifle beter af.
heb de comes into play niet echt meegerekend.
dan ben je beter af met een stifle dan met een demolish

9-3-2010 22:37:00

Een Stone Rain op dit landje gooien doet geen ruk, want het is een comes into play ability (die dus al geresolved is wanneer je het landje afknalt). Volgens mij moet je dan eerder in de richting van Stifle en cohorten gaan kijken, of zoals al genoemd d.m.v. discard voorkomen dat 'ie gespeeld wordt.

9-3-2010 22:37:00

Maar dan is het effect van deze kaart al geschied. Dus dat wil niet echt helpen..

9-3-2010 22:17:00

land destruction spelen.
Demolish en dit soort kaarten

5-3-2010 18:46:00

Zeker in standard is daar niets aan te doen. Het enige wat ik kan bedenken is discard en dergelijke om ervoor te zorgen dat deze nooit in play komt.

5-3-2010 17:51:00

deze molt mijn Crypt of Agadeem deck
Rot ding!!! Hoe moet ik nou winnen?

2-2-2010 20:06:00

Maar dan was ie weer de Peedle'en

2-2-2010 19:56:00

Wel heel speelbaar als 1-off in decks met Knight of the Reliquary. Wel jammer dat hij dan zonder omwegen niet echt herbruikbaar is.
Als hij het remove effect als sac-ability had was hij helemaal perfect geweest.

30-1-2010 21:19:00

zie ook de discussie bij Life from the Loam

Oracle

Land 

Bojuka Bog enters the battlefield tapped.
When Bojuka Bog enters the battlefield, exile all cards from target player's graveyard.
T: Add B.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Decktips

Nickname # Foil
Momenteel heeft niemand deze versie te ruil.
* Dit is het aanbod van Bojuka Bog uit Commander 2020. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.