Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Azorius Chancery

Serie: Commander 2019 (C19)

Rarity: Uncommon Commander 2019 Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2011
 -
0,25    
Commander 2013
 7
0,25    
Commander 2016
 2
0,25    
Commander 2018
 -
0,25    
Commander 2019
 5
0,25    
Commander 2020
 3
0,25    
Commander Anthology I
 -
0,25    
Commander Anthology II
 -
0,25    
Dissension
 8
0,25
 2
3,95
Iconic Masters
 -
0,25
 -
0,50
Modern Masters 2015
 -
0,25
 -
3,50
Venser vs Koth
 3
0,25    
Azorius Chancery | Commander 2019

 Op voorraad 

€ 0,25 (5x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
18-8-2014 10:50:00

Dat kan. Je hebt er doorgaans alleen helemaal niks aan.

Want op het moment dat je moet kiezen welk landje je terughaalt, heb je één landje liggen: deze. En dus weinig keus welke je terughaalt.

18-8-2014 10:47:00

Kan je deze kaart beurt 1 spelen wanneer je dus geen land op tafel hebt liggen?

1-4-2014 13:15:00

Duidelijk, dank je wel.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
1-4-2014 13:12:00

Niet zo zeer omdat ze tegelijk triggeren, maar omdat ze tegelijk de stack op willen. (Er zijn namelijk situaties waar triggers die niet exact tegelijkertijd triggeren, toch tegelijkertijd de stack op gaan.)

En ja, elke keer als iets ge-resolved is, komt er een rondje priority, beginnend bij de actieve speler, om spells te casten, abilities te activeren, enz. etc.

1-4-2014 13:01:00

Uhm, reagerend op 2010, ik probeer even te begrijpen wat er dan gebeurt.

Je speelt Azorius Chancery, waardoor van beide Amulet of Vigor's de abilities, én die van Azorius Chancery op de stack gaan. De untap van het eerste Amulet laat je afgaan, dan tap je het landje, vervolgens laat je de untap van het tweede amulet afgaan, tap je hem weer, en dan gaat de triggered ability van Chancery pas af.

De essentie is dus dat je de volgorde zelf bepaalt omdat het allemaal triggered abilities zijn die tegelijk triggeren, en daarnaast dat je het afhandelen van de stack mag onderbreken om een landje te tappen.

Am I right?

1-4-2010 0:49:00

Wow, dat is vrij... insane Zo kan ik iedere beurt dus, ten koste van mijn landdrop, X*2 mana maken, waar X het aantal Amulets is. Nice!

1-4-2010 0:11:00

Ja, dat kan, alle drie zijn gewone triggered abilities, en dan mag je zelf de volgorde bepalen waarin ze op de stack gaan.

31-3-2010 23:47:00

Als ik een Chancery op hand heb en twee Amulet of Vigor in het spel, kan ik de Chancery dan spelen, tappen voor én terughalen naar m'n hand?

Oracle

Land 

Azorius Chancery enters the battlefield tapped.
When Azorius Chancery enters the battlefield, return a land you control to its owner's hand.
T: Add WU.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

4/15/2013
If this land enters the battlefield and you control no other lands, its ability will force you to return it to your hand.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid Patrick (104) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Azorius Chancery uit Commander 2019. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.