Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Sandstone Needle

Serie: Mercadian Masques (MMQ)

Rarity: Common Mercadian Masques Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Mercadian Masques
 6
0,35
 5
6,95
Sandstone Needle | Mercadian Masques

 Op voorraad 

€ 0,35 (6x)

 Kopen

FOIL 

€ 6,95 (5x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
21-1-2019 13:21:00

Duidelijk, bedankt allebei!

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
21-1-2019 13:20:00

Sterker nog, in de tussentijd was het een Swamp met een depletion counter erop. (Dat een depletion counter op een Swamp niet veel spannends doet, staat daar verder los van.)

(Vergelijk het met een +1/+1 counter dat op een landje ligt. Is hetzelfde verhaal. Als je het landje dan weer animeert, krijgt de counter zijn betekenis weer terug.)

En nee, als je een permanent een metamorfose laat ondergaan, dan blijft hij gewoon op de battlefield. Hij neemt alleen een andere vorm aan.

21-1-2019 13:17:00

Het zou goed kunnen dat je gelijk hebt, dus dan komt hij niet weer opnieuw in het spel met twee counters. Ik twijfel nog een beetje vanwege de ruling bij Orcish Farmer: The ability will cause the land to lose all of its printed abilities and gain the ability "T: Add B."

21-1-2019 13:14:00

Ik gok dat hij nog steeds één counter heeft. De counter ligt namelijk op de permanent, dat doet 'ie volgens mij nog steeds als de Sandstone Needle zichzelf weer is.

21-1-2019 13:07:00

Stel, ik heb deze in het spel. Wat gebeurt er als op de Needle 1 depletion counter zit en ik target hem met een Orcish Farmer? Hij wordt een swamp, dan volgt mijn next untap fase. Dan wordt hij weer een Sandstone Needle, maar met hoeveel depletion counters?

3-9-2012 11:39:00

Spanks!

3-9-2012 11:37:00

Ja, je moet hem sacrificen. Op het moment dat je de mana hebt om iets te kunnen betalen (ability of Sneak Attack zelf), is de ability van Needle al afgewerkt en ligt hij in de grafbak.

3-9-2012 11:35:00

Even klein vraagje. Ik speel deze in mijn sneak attack deck. Nu als ik de laatste counter afhaal voor een Worldgorger Dragon, moet ik deze meteen sacrificen, of gaat ie weg met de draak en komt ie met 2 counters terug in het spel als de draak dood gaat?

Oracle

Land 

Sandstone Needle enters the battlefield tapped with two depletion counters on it.
T, Remove a depletion counter from Sandstone Needle: Add RR. If there are no depletion counters on Sandstone Needle, sacrifice it.

Tournooi-info

Legal in: Legacy, Vintage, Commander

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid Marcel (57) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
Wouter (136) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Ruud (Haarlem) (60) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
* Dit is het aanbod van Sandstone Needle uit Mercadian Masques. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.