Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Goblin Electromancer

Serie: Guilds of Ravnica (GRN)

Rarity: Common Guilds of Ravnica Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2015
 -
0,20    
Guilds of Ravnica
 8
0,20
 -
0,75
Izzet vs Golgari
 2
0,25    
Mind vs Might
 8
0,20    
Modern Masters 2017
 -
0,15
 -
0,40
Return to Ravnica
 8
0,20
 -
2,50
Goblin Electromancer | Guilds of Ravnica

 Op voorraad 

€ 0,20 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 0,75

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
25-6-2014 0:13:00

Dat mag.

Hij cast een Syncopate, kiest X=1. Dat cost normalitair om te casten, en met een Goblin Electromancer wordt dat .

25-6-2014 0:06:00

Mijn tegenstander heeft deze kaart liggen. Hij heeft 1 island open liggen. Ik speel een spell en hij speelt zijn Syncopate en tapt daarbij zijn ene island en zegt dat ik extra moet betalen. Mag dit?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
28-5-2013 21:03:00

Give // Take (met een spatie na Give en eentje voor Take)

geeft Give // Take

28-5-2013 20:43:00

Je cast altijd maar één instant of sorcery spell. Je kiest ofwel een kant van de split kaart of je kiest om de kaart met fuse te casten. In dat geval fuseren de twee kaarten tot één spell op de stack, waarbij de manacosten gecombineerd worden tot één gezamelijke manacost van de nieuwe spell, de tekst van de linkerkaart wordt eerst afgehandeld, of om het te visualiseren, komt 'boven' de tekst van de rechterkaart te staan. Goblin Electromancer geeft dus maar één keer korting, dus een Give \\ Take met fuse kost dan .

28-5-2013 20:23:00

hoe werkt dit met dual sorceries/instants? Bijvoorbeeld {=give \\ take}
Edit: En hoe kan je dat soort kaart linken? xD

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
18-4-2013 11:04:00

Graag geen onjuiste antwoorden geven.


Dit is een cost reduction (korting) en die werken ook op alternative costs. De kaart die je speelt is ook een instant/sorcery en je cast hem, dus uit de tekst zijn ook geen aanwijzigigen te halen dat het niet zou werken. En een oude wijsheid is dat Magic-kaarten precies doen wat erop staat. Niet meer, maar ook niet minder.


CR 117. Costs

117.9d If an alternative cost is being paid to cast a spell, any additional costs, cost increases, and cost reductions that affect that spell are applied to that alternative cost.

18-4-2013 10:49:00

Nee, Flashback is een alternatieve castingcost, en dit geldt alleen op de castingcost in je rechterbovenhoek.
Bij Yawgmoth’s Will cast je vanuit je graveyard, dan werkt het wel

18-4-2013 10:47:00

Geldt dit ook voor Flashback costs?

31-10-2012 14:34:00

Als je al je land tapt voor mana en je gebruikt het niet allemaal dan moet je daar daadwerkelijk bij zeggen dat je een mana in je pool flood.

31-10-2012 14:31:00

Je bent in dit geval heel duidelijk geweest en tenzij je je Electromancer onder je elleboog hebt liggen ofzo, waardoor je opponent hem niet zou kunnen zien, is het aan hém om wakker te blijven
Edit: Tenminste, dat zou ik zeggen uit ervaring met dit soort situaties, maar misschien denkt een judge er anders over.
Edit2: Nou, je ziet het, dit klopt niet Mea Culpa

31-10-2012 14:02:00

Wat vind men van het volgende:

Ik heb een Goblin Electromancer liggen.
Ik tap al mijn mana - zeg 10 mana - en cast een X-spell - zeg Devil’s Play voor X = 9.
Dankzij Goblin Electromancer kost dat geintje me *slechts* 9 mana en heb ik dus 1 mana over.
Moet ik dit melden?

Dit omdat de tegenstander bijvoorbeeld Syncopate met X = 1 zou kunnen spelen in reactie.

4-10-2012 2:31:00

Got ninja'd..

3-10-2012 23:18:00

Juist niet toch? Omdat dit gaat over het casten van spells, en overload en miracle zijn abilities van de kaarten om ze op een alternatieve wijze te casten?

Laat maar, staat ook bij de official rulings dat het ook geldt voor alternative costs

3-10-2012 22:30:00

Yessir, het zijn alternatieve kosten om een spell te "cast"en

Official Rules Advisor ~Jop~ (39) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
3-10-2012 22:28:00

maakt deze ook je overload en miracle costs goedkoper?

Oracle

Creature - Goblin Wizard 2 / 2

Instant and sorcery spells you cast cost 1 less to cast.

Tournooi-info

Legal in: Standard, Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

3/14/2017
Two Goblin Electromancers will make instant and sorcery spells you cast cost 2 less to cast, and so on.

10/5/2018
To determine the total cost of a spell, start with the mana cost or alternative cost you’re paying, add any cost increases, then apply any cost reductions. The converted mana cost of the spell remains unchanged, no matter what the total cost to cast it was.

10/5/2018
Goblin Electromancer’s effect reduces only generic mana in the spell’s total cost.

Decktips

Nickname # Foil
Stefan23 Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
Carla (29) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
Chiel Hammers (7) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
Dirk (44) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Marcel (57) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 5 0
Amras (19) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
* Dit is het aanbod van Goblin Electromancer uit Guilds of Ravnica. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.