Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Regels - Uitleg Bloodrush

Bloodrush is een ability word dat voorkomt op creatures uit het Gruul guild in Gatecrash ().

Aangezien het een ability word is en geen keyword, doet elke kaart met Bloodrush weer wat anders. Lees dus goed wat de kaart doet! Creatures met Bloodrush hebben een activated ability, die je mag activeren als de kaart in je hand zit. Je kunt het creature gewoon spelen (hiervoor gelden alle normale regels voor het casten van een creature spell), maar je mag hem ook discarden om een aanvallend creature een bonus te geven. Meestal zal dat op een van je eigen creatures zijn, maar je mag ook een creature van je tegenstander medespeler of een teamgenoot ermee targeten!

Het discarden en het betalen van de daarnaast afgedrukte mana is de cost, daarna komt de ability op de stack. Dit is geen spell die je cast, dus hij kan niet gecounterd worden door Cancel, wel door bijvoorbeeld Stifle. Ook Pithing Needle is een prima manier om te voorkomen dat je door Bloodrush verrast wordt!

De bonus die Bloodrush je geeft, is altijd gelijk aan de stats van het creature waar de ability op staat. Kijk maar in het rijtje hiernaast voor voorbeelden.


Enkele kaarten met Bloodrush.