Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Regels - Uitleg Landfall

Landfall is een ability die voorkomt op kaarten uit Zendikar () en Worldwake ().

Uitleg
Landfall zelf heeft geen betekenis. Het is een verzamelwoord voor kaarten die allemaal dezelfde ability hebben, namelijk "Whenever a land enters the battlefield under your control, <doe iets>". Dat iets kan van alles zijn, van +2/+2 until end of turn tot een kaart pakken tot een token op de battlefield mogen leggen.

Er zijn in Worldwake ook een paar instants met Landfall. Deze hebben een groter effect als je in de beurt een land op de battlefield hebt gekregen. Het maakt dan niet uit hoeveel landen, maar OF dat gebeurt is. Bijvoorbeeld Groundswell.

Voorbeelden
* Je hebt een Plated Geopede in het spel. Je speelt een Terramorphic Expanse. De Geopede krijgt +2/+2. Je tapt en sact de Expanse en zoekt een basic land en legt deze op de battlefield. De Geopede triggert weer en krijgt weer +2/+2.Vragen over de regels kun je in het Regelvragen Forum kwijt.Terug naar het overzicht
Een paar kaarten met Landfall