Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Regels - Uitleg Attach

Attach is het plaatsen van een Aura of Equipment op een andere kaart.

Uitleg
Attachen is het plaatsen van een Aura, Equipment of Fortification op een andere kaart. Een aantal Equipments heeft naast de Equip cost ook een Attach cost. Deze mag op instant snelheid gespeeld worden in tegenstelling tot Equippen. Verder zijn de regels exact hetzelfde als bij Equip.

Voorbeelden
Je hebt vijf artifacts in spel en een Runeclaw Bear met een Cranial Plating equipped die daardoor 7/2 is. Je valt aan met een Silvercoat Lion en de equipte Runeclaw Bear. Je tegenstander laat de Cadet door en blockt je Bears. Voordat je de combat damagestep in gaat, betaalt je om de Cranial Plating aan de leeuw te attachen. Deze doet vervolgens 7 damage aan je tegenstander. Normaliter had dit niet gemogen, omdat de Equip ability op sorcery snelheid plaatsvindt. Maar attachen mag wel op instantsnelheid.Vragen over de regels kun je in het Regelvragen Forum kwijt.Terug naar het overzicht


Drie voorbeelden van kaarten met een Attach ability.