Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Regels - Uitleg Echo

Echo is een ability afkomstig uit het Urza block (, , ) die is teruggekomen in Time Spiral block (, , ).

Uitleg
Echo word geschreven als "Echo [VALUE]"

Dit betekent:
Echo [VALUE]: At the beginning of your upkeep, if this came under your control since the beginning of your last upkeep, sacrifice it unless you pay [VALUE].

Vertaald levert dit op:
Echo [VALUE]: Aan het begin van je upkeep, als deze kaart onder jou control is gekomen sinds je laatste upkeep, sacrifice deze kaart tenzij je [VALUE] betaald.

Echo kosten hoeven niet perse mana te zijn, zo zijn er kaarten die je kaarten laten discarten als Echo cost of een Echo cost van hebben.

Toen Echo voor het eerst gebruikt werd in het Urzablock, werkte het net iets anders. De echo cost was toen altijd gelijk aan de manacost. Maar toen Time Spiral uitkwam, hebben ze de ability aangepast van "Echo", naar "Echo <iets>". En alle kaarten uit het Urzablock hebben errata gekregen dat hun Echo cost gelijk werd aan hun mana cost. Dus bijvoorbeeld Extruder heeft Echo gekregen.

Voorbeelden
Je speelt een Pouncing Jaguar gedurende je eigen Main Phase, aan het begin van je eigen eerstvolgende upkeep mag je dan betalen, doe je dit niet moet je de Pouncing Jaguar sacrificen.




Vragen over de regels kun je in het Regelvragen Forum kwijt.

Terug naar het overzicht







Voorbeelden van kaarten met Echo.