Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Bottle of Suleiman

Serie: Arabian Nights (ARN)

Rarity: Rare Arabian Nights Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
4th Edition
 3
0,50    
5th Edition
 6
0,35    
6th Edition
 3
0,45    
Arabian Nights
 -
4,95    
Asian BB 4th
 -
0,40    
Revised
 -
1,95    
Bottle of Suleiman | Arabian Nights

Prijs:

€ 4,95

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
18-2-2023 22:25:00

Casper, je hebt wel gelijk dat je er voor kunt kiezen om geen spoilers te bekijken, maar toch is dat niet helemaal hetzelfde omdat na 30 jaar MtG nu wel duidelijk is hoe het ongeveer gaat met een nieuwe set.

Destijds waren er geen spoilers, het was niet bekend hoeveel kaarten er waren, er was zelfs onbekend dat er verschillende rarities bestonden. En als je dat al wel wist (of vermoedde) dan was bij het openen van de booster nog niet helder wat dan precies de rare was. Soms kwam je hele vreemde kaarten tegen waarvan je echt geen idee had wat je er mee kon: De totale kaartenpool was enkele honderden stuks (ruim 300 bij alpha) en de combo's waren niet altijd meteen helder. Ook hadden de meeste mensen die speelden misschien enkele tientallen of honderden kaarten, je moest roeien met de riemen die je had. Losse kaartverkoop kwam al wel vrij snel op gang maar je kon echt niet van elke kaart 4 kopen.

De ontdekkingsreis van uitvinden welke kaarten bestonden, ze proberen te bemachtigen, en decks te improviseren met het weinige wat je had, dat was echt een stukje magie dat nu niet meer bestaat.

Dat is heus niet erg en ook heel logisch, don't get me wrong, maar het is wel leuk om soms aan terug te denken hoe enorm anders het toen was.

Dorus (63) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
7-2-2023 13:54:00

Nou, daar heb je wel een goed punt. Want eerder keek ik online al de gehele spoiler van sets voordat ze uitkwamen. Enerzijds uit nieuwsgierigheid. Anderzijds om mezelf een beetje voor te bereiden op prerelease events, dat je weet welke kaarten/archetypes goed zijn.

Maar sinds kort check ik spoilers niet meer. Ja hooguit de eerste gespoilde kaarten. Dus het openmaken van pakjes op de prerelease is wel veel leuker geworden! Gaat wel wat ten koste van deckbuilding tijd, want je moet alles lezen En dat leuker worden geldt ook voor met vrienden thuis draften van nieuwe sets. Daar is gelukkig geen tijdsdruk.

En voor de competitie maakte het ook niet zoveel uit. Zonder voorkennis ben ik afgelopen zaterdag tijdens de prerelease van Phyrexia: All Will Be One toch mooi 7e geworden van de 29! Ik speelde Wit-Zwart toxic. hier was wel de bomb die me 2x de winst opleverde

Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
7-2-2023 12:19:00

Vooropgesteld dat ik het sentiment snap, is dat niet ook gewoon een keuze? Ik bedoel, je hoeft het niet allemaal op te zoeken natuurlijk.

Dorus (63) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
7-2-2023 10:33:00

Het toffe van vroeger vond ik dat je in de gamewinkel in de stad (in mijn geval de Games Workshop) een booster openmaakte en daar zat ineens een Pit Spawn in. Wieoooo, vet sterke kaart!! Vervolgens opzoeken in de Duelist of Inquest wat 'ie waard was. Je wist dus van tevoren niet hoe sterk de kaarten in een set waren en dat maakte het extra spannend Die beleving is onbetaalbaar! En tegenwoordig ondenkbaar.

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
6-2-2023 23:36:00

Voor 5 mana heb je 50% kans op een 5/5 flying Djinn "counter"... en 50% kans op 5 damage. Maar een 5/5 flying was destijds zo extreem goed dat je het gokje wel wilde wagen :-) als je b.v. geen Mahamoti Djinn bezat.

Dat was wel leuk aan het MtG van destijds, je had gewoon een heel beperkt aantal kaarten en wist niet precies wat er allemaal bestond. Het element van opeens een nieuwe kaart zien die extreem goed was, b.v. Royal Assassin , was echt een extra dimensie van het spel dat nu haast ondenkbaar is.

12-1-2011 19:10:00

Nooit op gelet, maar als je het zo bekijkt lijkt het er inderdaad op dat tokens 'counters' werden genoemd. En tegenwoordig heten counters natuurlijk counters. En dan heb je ook nog dingen als Counterspell... het wordt tijd dat ze voor het werkwoord eens een andere term verzinnen, dat scheelt een hoop ellende.

12-1-2011 18:36:00

Dus tokens heten in de tijd van AN Counter en Counters heten Chip? (Zie Cyclone) Hoe vet

12-1-2011 18:11:00

Ahh, check die kaart text. Dat is pas Magic

Oracle

Artifact 

1, Sacrifice Bottle of Suleiman: Flip a coin. If you win the flip, create a 5/5 colorless Djinn artifact creature token with flying. If you lose the flip, Bottle of Suleiman deals 5 damage to you.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Commander

Officiele rulings

10/4/2004
The coin is flipped on resolution and not on declaration of the ability.

Decktips