Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Timetwister

Serie: Unlimited (2ED)

Rarity: Rare Unlimited Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Alpha
 -
695,00    
Beta
 -
695,00    
Unlimited
 -
375,00    
Timetwister | Unlimited

Prijs:

€ 375,00

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
8-3-2018 15:47:00

Ik denk ook regelmatig zal ik wat Vintage kaarten verkopen. Maar ben nog steeds bang dat ik later spijt krijg

8-3-2018 12:07:00

Pff... sommige mensen zal ik nooit begrijpen

7-3-2018 10:43:00

Hij heeft mij belast met de nobele taak hem te verkopen. Hij speelt af en toe wel met wat basic deckjes. Maar hij had liever pak 'm beet 1000 euro dan een stukje karton.

7-3-2018 09:55:00

Ja, dat snap ik! Wat gaat hij ermee doen? Kriebelt het alweer ??

6-3-2018 21:16:00

Ik bladerde heel rustig door een binder en zag de twister, ik schrok me rot. Toen ik hem vertelde wat hij waard is dacht hij dat ik hem voor de gek hield. De kaarten waren niet in al te beste staat helaas, maar alsnog een erg leuke middag gehad!

6-3-2018 09:25:00

Zijn reactie moet prachtig zijn geweest... en die van jou trouwens ook.

Waren de kaarten nog een beetje in orde?

5-3-2018 15:23:00

Lekkerrrr, rijk worden!

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
5-3-2018 15:21:00

Dat zijn de "barnfinds" waar we allemaal op hopen. Komt niet vaak meer voor zoiets, feliciteer hem maar.

5-3-2018 15:08:00

Ik was gisteren bij een vriend die ooit een oude collectie gekregen had, hij vroeg mij of ik eens wilde kijken of er nog wat van waarde tussen zat. Guess what, ik vond onder meer een deze jongen en een stuk of tien duals.

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (23) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
8-7-2015 18:45:00

1B? Ik bedoelde natuurlijk 1U

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (23) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
8-7-2015 03:33:00

Random kaart... en ik ben het er mee eens dat deze kaart op zichzelf minder briljant is dan hij lijkt, maar het is zonder meer een betere Wheel of Fortune, vooral als je lekker je landje speelt, een moxje, en als het even kan een lotusje en dan gewoon weer begint met 7 kaarten alsof je geen voordeel hebt bij deze kaart.

Ik vind hem denk ik zelfs beter dan Time Walk, omdat het nut van deze kaart veel multifunctioneel is dan Time Walk.
In de zin van Time Walk wil best wel eens betekenen, 1B: Untap all your lands, draw a card en deze geeft je, ongeacht van wat je doet, altijd 7 nieuwe kaarten, wat best wel zinvol is als de rest van je hand door het spelen uitgeput is.

Of wel, mooie (random) kaart.

25-6-2015 12:47:00

Dat is een belangrijke reden waarom Timetwister bij de P9 hoort. De andere helft verklaart het prijsverschil met Wheel of Fortune: het feit dat de graveyard teruggeschud wordt.

Volgens mij zat het zo: wanneer je gaat combo'en wil je je mana resources (in de P9 de moxen en Lotus, dat is zes stuks van de P9) kunnen spelen, en je draw spells en engines (twee stuks: Ancestral Recall en Time Walk kunnen blijven gebruiken totdat je je combo compleet hebt. Dat "kunnen blijven gebruiken" wordt gefaciliteerd door de laatste uit de P9: Timetwister - je schudt je graveyard inclusief engines terug, pakt een volledig nieuwe hand... en door! In Sander's bewoording: reset button.

Behalve als je je beurt moet beëindigen dan. Enter Day's Undoing. En daarmee is die qua combo-gevoeligheid een stuk minder boeiend als je het mij vraagt.

EDIT: Timetwister is ook geen odnerdeel van de P9 omdat het stand-alone zo'n belachelijk goede kaart is. Er zijn kaarten genoeg die heel vaak op zichzelf beter zijn.

25-6-2015 10:25:00

Ok, nu een toelichting voor het "reset button" verhaal in combo.
Er worden vast wel dingen zoals Mox Diamond gespeeld, land uiteraard. Turn 1 hebben is in veel gevallen dan geen probleem (lijkt mij iig). Dus als je wel 3 mana kan maken maar niet 100% bent of je af kan gaan, heb je eigenlijk gewoon "gratis" wat land en moxen neergelegd zonder dat je een mulligan hebt hoeven nemen. Maar ok, zo kijk ik, als iemand die niet van dat soort combo's speelt, er tegenaan.

25-6-2015 09:19:00

Ik denk dat, en misschien is het een wat overdreven vergelijking, Day's Undoing ongeveer evenveel zal doen voor decks zoals burn of UR Delver, net zoals Treasure Cruise dat deed. Ja, de drawback is erg vervelend, maar voor die decks minder boeiend, ze kunnen immers op instant speed winnen, in de upkeep van je tegenstander bijvoorbeeld. En dan heb ik het ook nog niet eens over wat voor een reset button het kan zijn voor een combo deck, iets wat me tijdens het typen pas te binnen schiet, dus dat idee moet ik nog even uitwerken =p

25-6-2015 08:40:00

Eens, G. Bovendien is Timetwister himself weliswaar P9, maar uiteindelijk zal hij in veel situaties (eigenlijk alles behalve competitief Vintage, maar zeker als je 'm casual zou gebruiken) niet heel veel meer voor je doen dan een Wheel of Fortune. Waar ik dan weer een enorme fan van ben trouwens, maar het verschil in prijskaartje tussen die twee is wel flink groter dan het verschil in kwaliteit - in ieder geval -->voor de casual speler<-- en ik vermoed ook voor de meeste Modern spelers. Zeker met deze drawback.

Niet dat ik er real-life ervaring mee heb, en het is ook niet dat ik het allemaal zo zeker weet natuurlijk, maar het zou niet de kaart zijn waarin ik investeer.

Oracle

Sorcery 

Each player shuffles their hand and graveyard into their library, then draws seven cards. (Then put Timetwister into its owner's graveyard.)

Tournooi-info

Legal in: Commander
Restricted in: Vintage
Banned in: Legacy

Officiele rulings

7/1/2013
This card won’t be put into your graveyard until after it’s finished resolving, which means it won’t be shuffled into your library as part of its own effect.

Decktips