Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Core Set 2020 (M20)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ikoria: Lair of Behemoths.

All Is Dust

Serie: Grand Prix (GPX)

Rarity: Mythic Grand Prix Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Grand Prix
 3
19,95    
Modern Masters 2015
 -
8,95
 -
19,95
Rise of the Eldrazi
 -
9,95
 -
29,95
Ultimate Masters
 -
7,95
 -
9,00
All Is Dust | Grand Prix

 Op voorraad 

€ 19,95 (3x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
1-9-2015 23:25:00

Zo fijn dat ze bij de nieuwe Eldrazi drones de ability Devoid hebben bedacht. Hoef je in ieder geval je eigen drones niet meer te slopen. Wat ook raar is omdat je Spawn tokens wel blijven leven als je deze cast.

3-5-2014 18:46:00

Hangt van de token af. Op de token-makende kaart staat vaak aangegeven of ze een kleur hebben, of niet.

3-5-2014 18:41:00

Zijn tokens colored permanents?

Premium lid Jarno (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
26-3-2014 9:23:00

hmm ja klopt dat alles wat niet in play light, slaat alleen op de spells. daarna na de komma staat er ook permanents

ik heb een beetje dislexsie

26-3-2014 9:21:00

Dat lees je verkeerd. Vertaald staat er "Alle kaarten die niet in play liggen (hand, graveyard, exile), alle spells (dus al wat op de stack ligt) en alle permanents (die per definitie in play moeten liggen, anders zijn het gewoon kaarten) zijn kleurloos".

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
26-3-2014 9:21:00

Opletten waar de komma's staan.

Als je leest "permanents that aren't on the battlefield" zou er al een belletje moeten gaan rinkelen dat dat vast niet bedoeld wordt.

Premium lid Jarno (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
26-3-2014 9:20:00

hmm inderdaat ja

12/1/2004 Mycosynth Lattice's second ability makes everything, in every zone of the game, colorless.

beetje raar dat er op de kaart dan staat "arent in play"

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
26-3-2014 9:19:00

@Jarno:

ALL cards that aren't on the battlefield,
spells,
and PERMANENTS ARE COLORLESS.

26-3-2014 9:18:00

Kijk eens naar de 2e alinea op de Latice... Alle permanents worden best wel kleurloos met een Latice

"All cards that aren't on the battlefield, spells, and permanents are colorless."

Premium lid Jarno (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
26-3-2014 9:17:00

volgens mij begrijpen jullie het allebij verkeert, er staat nergens op Mycosynth Lattice dat alle permanents colorless worden,

wel staat er dat alle kaarten die NIET in plat zitten dus bv in je hand of lib dat die kleurloos zijn

25-3-2014 17:05:00

Je begrijpt het goed.

Premium lid benny (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
25-3-2014 17:01:00

Dus als ik het goed begrijp doet deze kaart niet veel als er een Mycosynth Lattice in het spel ligt? Alvast bedankt.

16-3-2014 12:15:00

Alleen de manacost is relevant voor de kleur. Een Izzet Cluestone is een kleurloze kaart. (Color identity kijkt wel naar kleuren in de abilities, maar dat is alleen voor Commander relevant.)

Md (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-3-2014 11:27:00

Is een artifact zonder color symbol in de mana cost, maar met color symbol als activated ability colorless of niet?

1-11-2013 19:01:00

Hele hele vette art Maar de oude is niet echt te toppen, die is te gaaf voor woorden. Nu moet ik ze beide hebben

Oracle

Tribal Sorcery - Eldrazi 

Each player sacrifices all colored permanents they control.

NederMagic FAQ

Vraag: Coole art! Is hier een wallpaper van?
Antwoord: Jazeker: hier

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

6/15/2010
A colored permanent is a permanent with at least one colored mana symbol in its mana cost. Note that effects may cause a colored permanent to become colorless (as Moonlace could), or a colorless permanent to become colored (as Crimson Wisps could).

6/15/2010
Tokens may also be colored permanents. The effect that creates a token states what color it is or whether it’s colorless.

6/15/2010
Lands have no mana cost, so they are colorless unless an effect states otherwise.

6/15/2010
All the colored permanents are sacrificed at the same time.

7/1/2013
All Is Dust doesn’t destroy permanents. Rather, it causes them to be sacrificed. Regeneration, totem armor, and indestructible can’t save permanents from All Is Dust.

Decktips

Nickname # Foil
Maxa (9) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van All Is Dust uit Grand Prix. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.