Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Endless Horizons

Serie: Eventide (EVE)

Rarity: Rare Eventide Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Eventide
 -
3,95
 -
11,95
Endless Horizons | Eventide

Prijs:

€ 3,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 11,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
Premium lid Jarno (0) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
8-8-2017 9:49:00

Ik wil toch wel een keer iemands gezicht zien als hij Endless Horizons speelt en dat de tegenstander dan Oblivion Sower speelt en al zijn landjes onder zijn controlle neer legt

13-2-2012 18:00:00

je mag ook nog een kaart pakken

@maarten:

het is net wat je wilt natuurlijk: in combo is de mana severance waarschijnlijk meestal beter omdat ie maar 2 kost, alle landen en niet alleen plains verwijdert en tot slot kan het blauw zijn relevant zijn voor kaarten als FoW.

Qua effect is de horizons natuurlijk sterker: hij zorgt er ook voor dat je geen ongewenst land meer in je deck hebt maar hij zorgt er wel voor dat je nog landjes erbij krijgt/kaarten op hand verzameld wat weer nuttig kan zijn voor andere dingen, Ivory Tower ofzo.

Daarnaast zijn er nog meer random verschillen die uit kunnen maken, naar gelang de rest van je deck (enchantments vs sorceries bv)

Al met al zijn de kaarten toch nog zo verschillend dat het toch een beetje appels en peren vergelijken blijft: het zijn allebei vruchten/land verwijder kaarten, maar het hangt er vanaf waar je meer trek in hebt/wat je deck zoekt

13-2-2012 17:55:00

Je upkeep is niet je drawstep.

Untep step (untap alles)
Upkeep (Endless Horizons trigger gaat af en je mag een plains pakken die je met horizons hebt ge-exiled)
Drawstep (Pak een kaart)
Mainphase

Dus ja, je pakt ook nog een kaart. Anders had er gestaan: "If you would draw a card during your drawstep, instead you may put a plains card exiled with Endless Horizons into your hand."

Overigens speel je het landje niet, je doet 'm in je hand.

13-2-2012 17:36:00

mag je dan ook nog een kaart pakken?
Of is dat landje spelen in plaats van een kaart pakken.

9-4-2011 10:24:00

Mana Severance of deze?

Mana Severance: "Je hebt een nu eindelijk genoeg land en hebt eigenlijk geen land meer nodig, dus speel je die zodat je geen land meer raapt en nuttige kaarten trekt zoals Squire's enzo."

Endless Horizons: "Zodat je iedere upkeep een landje tot je beschikking hebt, tot je natuurlijk door de kaarten heen bent die je exiled met deze kaart hebt".

9-4-2011 7:10:00

wie wil die nou spelenc

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
5-4-2011 13:27:00

Er is wel een kaart die alleen de eerste helft doet in blauw: Mana Severance

5-4-2011 13:23:00

zover ik weet niet, anders zou ik die wel spelen

9-11-2010 18:28:00

Is deze er ook in de andere 4 kleuren?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
9-11-2010 13:30:00

Nee. Als een kaart zijn eigen naam gebruikt, verwijst hij daarmee alleen naar zichzelf (en niet naar andere kaarten met dezelfde naam). Hij kan dus alleen kaarten terughalen die hijzelf verwijderd heeft.

Laten we zeggen je hebt plains verwijderd met deze kaart. Deze wordt destroyed, maar je legt een nieuwe neer. Kun je dan de removed kaarten alsnog terug halen?

Oracle

Enchantment 

When Endless Horizons enters the battlefield, search your library for any number of Plains cards and exile them. Then shuffle your library.
At the beginning of your upkeep, you may put a card you own exiled with Endless Horizons into your hand.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

8/1/2008
If Endless Horizons leaves the battlefield, the remaining Plains cards stay exiled. If Endless Horizons returns to the battlefield, it’s a new object with no relation to its previous existence. The previously exiled Plains cards will still stay exiled.

8/1/2008
If a different player gains control of Endless Horizons, its ability will trigger at the beginning of that player’s upkeep, but it won’t do anything when it resolves.

Decktips

Nickname # Foil
>>>Simon<<< (16) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Tom S (Almere) (106) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (264) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Bally (37) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Tony (46) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
eenKaa (24) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Paul (4) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Wijnand Schoenmakers (181) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Endless Horizons uit Eventide. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.