De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Reknit

Serie: Shadowmoor (SHM)

Rarity: Uncommon Shadowmoor Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Shadowmoor
 6
0,15
 2
0,50
Reknit | Shadowmoor

 Op voorraad 

€ 0,15 (6x)

 Kopen

FOIL 

€ 0,50 (2x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
26-7-2012 12:03:00

Dat zegt hij... Een anagram

Maar verder zijn tinker en reknit twee worden net zoals bij ons in de nederlandse taal je regen andersom neger schrijft, toeval en verders hoeft daar niks achter gezocht te worden

26-7-2012 0:55:00

Volgens mij was er wel iets mee, ik ga het even voor je opzoeken.

Edit: van onze hulpdienst: = Tinker van achter naar voren is Reknit. Dit is verder puur toeval.

26-7-2012 0:52:00

Is er een reden dat dit een anagram is voor Tinker?

Oracle

Instant 

Regenerate target permanent.

NederMagic FAQ

Vraag: Wallpaper?
Antwoord: hier

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

5/1/2008
Reknit can regenerate an artifact, creature, enchantment, land, or planeswalker. If you regenerate a noncreature permanent, the next time that permanent would be destroyed that turn, instead tap it. If that permanent had any damage on it (because it had been a creature earlier in the turn), that damage is removed.

5/1/2008
Regenerating a planeswalker will prevent it from being destroyed as a result of a “destroy” effect (like the one from Reaper King). However, it won’t prevent that planeswalker from being put into its owner’s graveyard when its loyalty becomes 0.

Decktips