Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Wolf-Skull Shaman

Serie: Morningtide (MOR)

Rarity: Uncommon Morningtide Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Morningtide
 8
0,30
 1
4,95
Wolf-Skull Shaman | Morningtide

 Op voorraad 

€ 0,30 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 4,95 (1x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
30-6-2015 15:12:00

Hij was toen ook behoorlijk duur, geloof dat hij zelfs op 4,- p.s. heeft gestaan toendertijd.

30-6-2015 14:19:00

Soms, heel soms, is de random kaart een nostalgisch momentje. Wat een geweldige kaart was dit: een beer met upside, die je echt beloont voor diep in een archetype gaan. Toppertje in het toenmalige draft formaat!

Premium lid andrex (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-12-2012 14:38:00

Mensen die in beurt 4 of 5 graag beschikken over 10/12 of meer mana, met
Sachi, Daughter of Seshiro als commander, is dat meer regel dan uitzondering, en in een gewoon deck lukt het ook regelmatig. Dan wil je zoveel mogelijk leuke cheap shamans runnen!

29-10-2012 23:28:00

en in een shaman deck natuurlijk ook.. maar wie maakt die tegenwoordig nog

26-10-2012 22:03:00

In een shaman deck ook hoor

26-10-2012 17:50:00

dus in een elfen deck is deze wel erg cool

Oracle

Creature - Elf Shaman 2 / 2

Kinship - At the beginning of your upkeep, you may look at the top card of your library. If it shares a creature type with Wolf-Skull Shaman, you may reveal it. If you do, create a 2/2 green Wolf creature token.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

4/1/2008
Kinship is an ability word that indicates a group of similar triggered abilities that appear on _Morningtide_ creatures. It doesn’t have any special rules associated with it.

4/1/2008
The first two sentences of every kinship ability are the same (except for the creature’s name). Only the last sentence varies from one kinship ability to the next.

4/1/2008
You don’t have to reveal the top card of your library, even if it shares a creature type with the creature that has the kinship ability.

4/1/2008
After the kinship ability finishes resolving, the card you looked at remains on top of your library.

4/1/2008
If you have multiple creatures with kinship abilities, each triggers and resolves separately. You’ll look at the same card for each one, unless you have some method of shuffling your library or moving that card to a different zone.

4/1/2008
If the top card of your library is already revealed (due to Magus of the Future, for example), you still have the option to reveal it or not as part of a kinship ability’s effect.

Decktips