Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Commander 2019 (C19)
Core Set 2020 (M20)
Modern Horizons (MH1)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Theros Beyond Death.

Sage of Fables

Serie: Morningtide (MOR)

Rarity: Uncommon Morningtide Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Morningtide
 8
1,95
 -
9,95
Sage of Fables | Morningtide

 Op voorraad 

€ 1,95 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 9,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
30-6-2016 21:38:00

Deze is leuk met de nieuwe Wizard"lord" uit Eldritch Moon, Docent of Perfection!
Ja, d^uh, denk je misschien? Nou, ik had deze kaart nog nooit gezien, en kom hem nu toevallig tegen.
Wizard tribal here we come!

15-1-2012 15:34:00

Ja en Ja!

lekker he!

15-1-2012 15:27:00

Dus als je er twee hebt krijgen alle wizards twee +1/+1 counters als ze in het spel komen?
En geld dit ook voor tokens? Summon the School? Tnx THECOMMONKING

Oracle

Creature - Merfolk Wizard 2 / 2

Each other Wizard creature you control enters the battlefield with an additional +1/+1 counter on it.
2, Remove a +1/+1 counter from a creature you control: Draw a card.

NederMagic FAQ

Vraag: Wallpaper?
Antwoord: hier

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

4/1/2008
If a Wizard would normally enter the battlefield with a certain number of +1/+1 counters on it, it enters the battlefield with that many +1/+1 counters plus one on it instead. If a Wizard would normally enter the battlefield with no +1/+1 counters on it, it enters the battlefield with one +1/+1 counter on it instead.

4/1/2008
The creature gets the counter if it would enter the battlefield under your control. It doesn’t matter who owns the creature or what zone it enters the battlefield from (such as your opponent’s graveyard, for example).

4/1/2008
The effects from more than one Sage of Fables are cumulative. That is, if you have two Sage of Fables on the battlefield, Wizard creatures you control enter the battlefield with two additional +1/+1 counters on them.

4/1/2008
If Sage of Fables enters the battlefield at the same time as another Wizard (due to Living End, for example), that creature doesn’t get a +1/+1 counter.

Decktips

Nickname # Foil
Ingmar (35) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Freaklin (44) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Harold Zuidhof (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Wouter (136) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
Gerben D (4) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
eenKaa (24) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
* Dit is het aanbod van Sage of Fables uit Morningtide. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.