De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Bitter Ordeal

Serie: Future Sight (FUT)

Rarity: Rare Future Sight Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Future Sight
 1
11,95
 -
19,95
Bitter Ordeal | Future Sight

 Op voorraad 

€ 11,95 (1x)

 Kopen

FOIL 

€ 19,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
29-3-2019 16:08:00

Nope Grave Titan of Priest of Gix eventueel met Jet Medallion en dan Corpse Dance of Nim Deathmantle om mana winst te maken Of evt Reassembling Skeleton voor gravestorm. Alles met een van de altars die saccen voor mana. Mss ook Pawn of Ulamog en Grim Haruspex.

29-3-2019 12:33:00

Iets met Gravecrawler, Ashnod’s Altar en Gemstone Array plus deze?

28-3-2019 17:37:00

Yes ging om de recursie idd thanks, maakt veel combos mogelijk

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
28-3-2019 8:33:00

Als een kaart van zone wisselt, is het een compleet nieuw object zonder herinnering aan zijn vorige bestaan.

Dus nee, het is niet dezelfde Gravecrawler.

28-3-2019 8:22:00

Ik geloof dat de vraag is of een Gravecrawler die drie maal is geofferd aan een Carrion Feeder ook drie keer telt voor de Bitter Ordeal. Het is immers maar één kaart, dus zou hij maar één keer tellen? Aan de andere kant kan de Gravecrawler ook iedere keer als een nieuwe permanent worden gezien.

Intuïtief ga ik er van uit dat hij drie maal een permanent ziet gaan en er niet om geeft dat het drie keer dezelfde Gravecrawler is. Maar ik kan dit niet zo snel met regels onderbouwen.

28-3-2019 5:38:00

Hij telt hoeveel permanents er die beurt naar de graveyard zijn gegaan op het moment van casten. Dus een Scalding Tarn die een Volcanic Island gezocht heeft is 1, de Lotus Petal die je hebt gesact om net die Skittering Invasion te betalen is 2 en de 5 token die je hebt gesact voor om een Gilded Lotus te spelen maakt 7 om vervolgens de lotus te tappen om Bitter Ordeal te kunnen betalen. En aangezien je tegenstander 6 enchantments heeft gesacrificed aan Faith Healer, mag je dus 7+6=13 keer 1 kaart exilen uit iemand's bieb.

28-3-2019 0:10:00

Telt hij de permanents of telt hij ook hoevaak ze naar de gy gaan?

5-5-2014 13:05:00

Een of ander vaag modern deck speelt het, dus daarom is hij duurder geworden.

Brech (79) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
5-5-2014 13:04:00

Tering!! Deze is ineens gestegen zeg. Had ze bijgeruild voor 1,5 p/s en nu staan ze op 5? Werkt dus leuker dan gedacht maja heb er dan ook een legacy deck van kunnen maken

2-5-2014 23:47:00

Bitter Ordeal doet niet zo veel met Reverberate-achtige dingen.
De copy die je met Reverberate maakt cast je namelijk niet, dus maakt die ook geen gravestorm-copies.

Daarnaast is dit een sorcery, dus de kans is erg klein dat je met Bitter Ordeal gebruik kan maken van de boardwipe van je tegenstander.

2-5-2014 23:32:00

Lekker op hand houden om na een boardwipe te spelen, als wraak. Als het even meezit kun je m ook nog een keer kopieren met een Reverberate of Increasing Vengeance.

Danny (38) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
29-11-2012 20:27:00

Meh, das balen. Bedankt voor de snelle reactie

29-11-2012 19:35:00

Nee, dat werkt niet.
Een kaart is pas een "permanent" als het in het spel ligt. In de GY of je Library is bijv. je landje een "land card".
Gravestorm telt dus alleen kaarten die vanuit het spel naar de graveyard zijn gegaan.

Danny (38) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
29-11-2012 19:22:00

Als ik met Tome Scour 5 kaarten mill gaat de gravestorm dan ook af?
If so, dan is het een mooie combi

Edit: dan moeten er natuurlijk wel permanents tussen zitten en niet alleen instant/sorcery

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
22-8-2012 13:44:00

*bedoelde natuurlijk dat hij verplicht zijn library moet schudden

Oracle

Sorcery 

Search target player's library for a card and exile it. Then that player shuffles their library.
Gravestorm (When you cast this spell, copy it for each permanent put into a graveyard this turn. You may choose new targets for the copies.)

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Decktips