Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Teneb, the Harvester

Serie: Planar Chaos (PLC)

Rarity: Rare Planar Chaos Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2011 (A)
 -
0,75    
Commander 2011 (B)
 -
0,75    
Commander 2017
 4
0,75    
Planar Chaos
 2
0,90
 -
14,95
Teneb, the Harvester | Planar Chaos

 Op voorraad 

€ 0,90 (2x)

 Kopen

FOIL 

€ 14,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
5-7-2019 19:35:00

Oké duidelijk en inderdaad ook wel logisch. Thanks!

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Online Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
5-7-2019 19:33:00

Die moet je dan nog wel betalen, want dat is simpelweg onderdeel van het effect. En je kopieert het hele effect.

Ik snapte de verwarring met een activated ability ook wel enigszins, maar het feit dat je tijdens het resolven mana moet betalen, maakt het nog geen cost en maakt een triggered ability dus niet ineens een activated ability. Costs betaal je als de ability op de stack gaat. Niet tijdens het resolven. En deze hoeveelheid mana betaal je tijdens het resolven.

5-7-2019 19:16:00

Kan ik trouwens aan nemen dat als je Strionic Resonator gebruikt om de ability te kopiëren dat je dan niet nog is 2 en een zwart moet betalen? Of moet dat wel omdat de triggert ability een coat heeft?

5-7-2019 12:18:00

Wel weer leuk om je Strionic Resonator te copieeren met je Rings of Brighthearth gezien de ability van Strionic Resonator wel activated is XD

Ik weet dat je als je aanvalt eerst first strike verwerkt en daarna "normale strike" damage verwerkt. Maar heb nooit bedacht dat je een player dan ook 2x combat damage doet....

The more you KNow!

5-7-2019 7:52:00

Druids’ Repository en Strionic Resonator kunnen die functionaliteit misschien wel een beetje voor je overnemen. Daarnaast kun je met double strike of een extra combat phase natuurlijk ook meer triggers genereren.

4-7-2019 23:04:00

Vraagje over deze jongen en zijn 4 broertjes. Is die ability een activated ability?

Dus heb je wat aan je Rings of Brighthearth of Heartstone. En heeft je heartstone ook.effect.op je Rings of Brighthearth.

En..... ik zie nu dat de text van beide kaarten begint met Whenever... Dus het is een triggert ability....

Toch bedankt

3-2-2015 20:55:00

Graag gedaan! Was echt helemaal vergeten dat ik de plaatjes met Magic & commander "Logo" er overheen had! Was tof om terug te zien!

3-2-2015 20:46:00

Schitterend, vind het echt fantastisch dat je de moeite hebt genomen om ze op te zoeken. Mijn dank is groot!

3-2-2015 20:41:00

hier Oros
hier Teneb
hier Intet
hier numot
hier Vorosh

3-2-2015 20:27:00

Hey, Synod Overseer!

2011 is lang geleden, dus staan ze sowieso niet op mijn huidige computer. Volgens mij waren ze ook niet echt spectaculair, omdat ik ze zo echt mogelijk op de "daadwerkelijke" kaart wou laten lijken.

Ik ga wel even voor je zoeken natuurlijk!

Update: Ik heb mijn mail aan Mark gevonden, met de bijlage, even kijken of ik ze etrgens kan uploaden!

3-2-2015 19:54:00

Thanks, zou echt geweldig zijn als hij ze toevallig nog heeft liggen.

3-2-2015 19:52:00

Ik heb m even op fb een berichtje gestuurd

3-2-2015 19:47:00

Ik heb de mockups van SleepleSS niet gezien, en ik neem aan dat ze ook al lang weg zijn, maar ik ben toch wel benieuwd naar hoe ze eruit zien. Heb ik héél toevallig mazzel en liggen ze nog ergens?

12-10-2011 18:03:00

Ach, mensen moeten toch overal over zeuren.

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
12-10-2011 14:41:00

Vind de art al mooi zat, imo. Valt weinig te verbeteren. Stel je de reacties eens voor als de nieuwe art slechte zou zijn. Dan heb je dat gezeik weer. o:

Oracle

Legendary Creature - Dragon 6 / 6

Flying
Whenever Teneb, the Harvester deals combat damage to a player, you may pay 2B. If you do, put target creature card from a graveyard onto the battlefield under your control.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

2/1/2007
You choose the target when the ability is put on the stack, and you choose whether to pay when it resolves.

Decktips

Nickname # Foil
Maarten (10) Online Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Roland (82) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Mat (50) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Ferdi (74) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid G-men (96) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
eenKaa (24) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid TimFakkel Arnhem (264) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Orni (11) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Wijnand Schoenmakers (181) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
FearDot (35) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Paul Dokkum (3) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
Premium lid Hrethgir (73) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Teneb, the Harvester uit Planar Chaos. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.