Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Grave Pact

Serie: Stronghold (STH)

Rarity: Rare Stronghold Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
10th Edition
 2
19,95
 -
49,95
8th Edition
 -
19,95
 -
49,95
9th Edition
 -
19,95
 1
49,95
Commander 2011
 -
19,95    
Commander Anthology II
 4
19,95    
Planechase
 2
19,95    
Stronghold
 -
19,95    
Grave Pact | Stronghold

Prijs:

€ 19,95

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
1-9-2014 21:27:00

Nee helaas, het gaan naar de command-zone is een replacement effect.

1-9-2014 21:17:00

triggered deze ook als mijn commander sterft, ook al stuur ik hem naar de command zone? Hoop van wel!

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Online Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
29-11-2013 22:54:00

Daarvoor is het inderdaad wel relevant dat ze uiteindelijk allemaal tegelijk gesacrificed worden.

Omdat ze allemaal tegelijk doodgaan, zien ze elkaar naar de graveyard gaan, dus gaan dergelijke triggers nog af.

29-11-2013 22:35:00

ik bedoel inderdaad triggers die af gaan zoals whenever this or another creature leaves the bTtlefield. omdat alles tegelijkertijd gesact word vraag ik me af of "another creature" nogsteeds teld voor alle creatures

26-11-2013 17:09:00

Ook relevant: triggers van leaves-the-battlefield abilities gaan pas op de stack nadat alles is geresolved; speler 1 kan dus niet een beestje van speler 2 slopen met bijvoorbeeld zijn Murderous Redcap voordat speler 2 zijn beest heeft gesacced. Als speler 2 een 1/1 man en een 10/10 man heeft, kan hij dus gewoon zijn 1/1 saccen voordat deze gesloopt kan worden door speler 1.

26-11-2013 16:31:00

Ik kan me indenken dat het in bepaalde situaties handig is te weten wat je tegenstander gaat sacrificen voordat je je eigen keuze maakt.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Online Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
26-11-2013 12:29:00

Ik meen dat het technisch gezien eigenlijk zo is dat je in APNAP-volgorde (eerst de actieve speler, daarna de niet-actieve spelers in beurtvolgorde) de keuze maakt welk creature je wilt sacrificen. En dat vervolgens alle creatures tegelijkertijd gesacrificed worden. Maakt uiteindelijk in de praktijk niet zo veel uit, maar goed...

Maar dat brengt me wel op de vraag:

@Treegnessacul: Mag ik de achterliggende reden van de vraag weten? Wat meer context? Het zou regeltechnisch namelijk weinig uitmaken of het tegelijkertijd is of in een bepaalde volgorde. Maar daarom ben ik benieuwd waarom je het vraagt.

26-11-2013 12:04:00

Op volgorde van priority, maar je kunt niet reageren voordat iederen gesact heeft.
Dus eigenlijk iederen tegelijk, maar omdat dat fysiek onmogelijk is, doe je het met de priority, klok mee normaal, ronde mee

26-11-2013 12:00:00

wat is de volgorde van saccen in multiplayer? degene na de gravepact begint tot de laatste die voor de gravepact komt? of is t allemaal tegelijk?

10-6-2013 17:51:00

echt een prachtige kaart, echt zo'n typische zwarte bom

17-1-2013 1:36:00

Ik haal ze altijd door elkaar. Ik bedoelde Unhinged.

Ging er ook vanuit dat Bartel het zilver voor wit aanzag, zou me niets gerbazen.

17-1-2013 1:33:00

Bedoel je niet Unhinged in plaats van Unglued? En zijn die Unhinged foils dan niet gewoon silver bordered? Foil white bordered bestaat naar mijn weten namelijk helemaal niet.

17-1-2013 0:36:00

Ja, das de Unglued foil. Verder is alles bb.

17-1-2013 0:09:00

Ik neem aan dat je dan enkel Grave Pact foils bedoelt? Ik heb ook een foil die white bordered is.

3-12-2012 11:12:00

Alle foils zijn blackbordered.

Oracle

Enchantment 

Whenever a creature you control dies, each other player sacrifices a creature.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

10/4/2004
Each other player sacrifices a creature for each creature you control that goes to a graveyard.

Decktips

Nickname # Foil
DouPel (4) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Brian Keeman (10) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Twan van der Mierde (33) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 4 0
Sander E (45) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
RealBizkit666 Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Jelle L (Zwolle) (131) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Grave Pact uit Stronghold. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.