Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Core Set 2021.

Vedalken Shackles

Serie: Fifth Dawn (5DN)

Rarity: Rare Fifth Dawn Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Fifth Dawn
 4
7,95
 2
24,95
Kaladesh Inventions
 -
34,95    
Modern Masters
 -
7,95
 -
29,95
Vedalken Shackles | Fifth Dawn

 Op voorraad 

€ 7,95 (4x)

 Kopen

FOIL 

€ 24,95 (2x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-8-2018 11:27:00

Uit de official rulings van Seedborn Muse: "All your permanents untap during each other player's untap step. You have no choice about what untaps."
De muse gaat weer untapped terug naar de vorige eigenaar.
Voor kun je het trucje weer herhalen

15-8-2018 11:01:00

Als ik een Seedborn Muse steel met Shackles. Moet ik de Shackles dan untappen of mag ik daarvoor kiezen tijdens de untap step van mijn tegenstanders?

21-5-2017 10:22:00

Correct.

21-5-2017 10:09:00

Als ik de Shackles van mijn tegenstander steel met Dack Fayden, wat gebeurt er dan met het creature dat hij gestolen heeft? Die krijg ik dan pas terug wanneer ik de gestolen Shackles untap toch?

26-9-2014 20:55:00

Tenzij anders vermeld werken abilities voor hun controller. Als jij met een (gestolen) Primeval Titan aanvalt mag jij 2 landjes zoeken.

26-9-2014 20:32:00

Als ik Primeval Titan overneem met vedalken shackles en ik val aan. Mag ik dan twee landjes opzoeken? of this dat voor de oorspronkelijke eigenaar

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-1-2014 20:32:00

Als een creature van controller wisselt, wordt hij uit combat gehaald en doet (en krijgt) hij geen damage meer.

(Geist of Saint Traft zelf doet nog wel damage.)

15-1-2014 20:27:00

i pak de angel token van Geist of Saint Traft neem ik damage?

Vuuyi (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
9-12-2011 15:17:00

Had ik al gelezen, maar over het hoofd gezien. Tis nu duidelijk

Premium lid Rob (133) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
9-12-2011 14:20:00

Lees even de officiele rulings.

Vuuyi (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
9-12-2011 13:55:00

Als je hiermee een Mutavault of Mishra’s Factory overneemt, blijft die dan onder jouw control?

Thanks

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
17-9-2011 11:00:00

Je bent op dat moment de controller van Wurmcoil Engine, dus jij bent de controller van de trigger, dus jij krijgt inderdaad de tokens.

robin (21) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
17-9-2011 10:58:00

Ok, merci. Ik wist het wel, maar iedereen was het oneens met mij gisteren avond. En als ik met deze een wurmcoil engine overneem. Krijg ik dan de tokens als hij dood gaat?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
17-9-2011 10:51:00

Die heeft inderdaad summoning sickness.

Want om geen summoning sickness te hebben moet een creature vanaf het begin van je beurt ---> onder jouw control <--- op de battlefield zijn.

robin (21) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
17-9-2011 10:46:00

Hoe zit het met de summoning sickness van het creature dat ik overneem?

Oracle

Artifact 

You may choose not to untap Vedalken Shackles during your untap step.
2, T: Gain control of target creature with power less than or equal to the number of Islands you control for as long as Vedalken Shackles remains tapped.

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

12/1/2004
The creature’s power and the number of Islands you control matter only when the ability is activated and when it resolves. After that, only the fact that Vedalken Shackles remains tapped matters. If the creature stops being a creature, you’ll keep control of it.

12/1/2004
If Vedalken Shackles becomes untapped before its ability resolves, you won’t gain control of the creature.

12/1/2004
If Vedalken Shackles leaves the battlefield, it’s no longer tapped, so the control-changing effect ends.

Decktips

Nickname # Foil
Marnix de Jong (49) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Mabo (Delft) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid wvttk (139) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Thomas Snauwaert (56) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
* Dit is het aanbod van Vedalken Shackles uit Fifth Dawn. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.