De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Sword of Fire and Ice

Serie: Darksteel (DST)

Rarity: Rare Darksteel Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Darksteel
 4
49,95
 2
129,95
Double Masters
 -
29,95
 -
54,95
Double Masters (BL)
 -
69,95
 -
99,95
Judge Gift
 -
99,95    
Kaladesh Inventions
 -
99,95    
Modern Masters
 -
54,95
 -
129,95
Sword of Fire and Ice | Darksteel

 Op voorraad 

€ 49,95 (4x)

 Kopen

FOIL 

€ 129,95 (2x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
4-2-2016 22:21:00

Als het een schouder is zou het een arm met 4 gewrichten moeten zijn... lijkt me niet echt waarschijnlijk, aangezien dat soort armen op Mirrodin niet echt veel voorkomen

4-2-2016 19:54:00

Moet wel helm zijn want zit verkeerd voor schouder, te hoog namelijk. Daarbij maakt MaRo geen art met uitzondering voor echt antwoord moet je bij artist wezen.

4-2-2016 19:12:00

Ik meen mij te herinneren dat MaRo op een gegeven moment had bevestigd dat het een schouder is, maar ik zou het even op moeten zoeken.

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
4-2-2016 19:08:00

Idem wat Peanut zei. Ik zie er een boze imker in, geen schouder...

4-2-2016 18:48:00

Is het een schouder?!

4-2-2016 18:33:00

Ik weet dat het een schouder is, maar toch blijf ik hier een Predator kopje in zien.

2-8-2014 22:59:00

Eens, trotse eigenaar van zowel deze als Sword of Light and Shadow - nu nog de Sword of Feast and Famine (en Crucible of Worlds)!

2-8-2014 22:22:00

Die judge foil is echt geweldig. Oude layout van artifacts is ook veel mooier.

6-7-2014 18:26:00

Is iemand weer Judge Foils aan het opkopen ofzo..? Deze schiet omhoog :|

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
3-2-2014 15:07:00

Wat je wel kan doen, is de speler aanvallen en als het creature dan doorkomt, de 2 schade van Sword of Fire and Ice aan een van zijn planeswalkers doen, want dat is ook non-combat damage (die je mag redirecten).

(Technisch gezien target je dus eerst de speler en vervolgens redirect je de schade naar een van zijn planeswalkers tijdens het resolven van de trigger.)

Het creature doet dan dus schade aan de speler en Sword of Fire and Ice aan de planeswalker.

3-2-2014 14:54:00

Neen.

Je valt óf de speler óf de planeswalker aan (dit geef je van tevoren aan). Als je de planeswalker aanvalt dan krijg je deze effecten niet.
Het redirecten van damage aan een planeswalker is voor direct damage spells (Lava Axe) die op spelers gaan, dan mag je kiezen als het resolved om de damage naar de planeswalker door te sluizen

3-2-2014 14:51:00

Even een vraag die me al lang bezig houd.

Mocht je aanvallen met het geequipte beestje niet geblockt worden en dan de schade aan een planeswalker doen geldt dat dan ook voor het effect?

8-11-2013 23:10:00

Misschien omdat ie in darksteel rare was en in MMA Mythic?

8-11-2013 20:08:00

Tenzij je naam Tarmogoyf is Blijkbaar, maar dat heeft denk ik ook met de layout te maken

8-11-2013 19:43:00

Is Modern Masters dan zoveel exclusiever dan Darksteel?

Oracle

Artifact - Equipment 

Equipped creature gets +2/+2 and has protection from red and from blue.
Whenever equipped creature deals combat damage to a player, Sword of Fire and Ice deals 2 damage to any target and you draw a card.
Equip 2

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

6/7/2013
The triggered ability has one target: the permanent or player to be dealt 2 damage. If that permanent or player is an illegal target when the ability tries to resolve, it won’t resolve and none of its effects will happen. You won’t draw a card.

Decktips