De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Cabal Ritual

Serie: Torment (TOR)

Rarity: Common Torment Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
FtV Lore
 -
2,95    
Alle From the Vault kaarten zijn FOIL.
Torment
 -
1,95
 -
8,95
Cabal Ritual | Torment

Prijs:

€ 1,95

Uitverkocht

FOIL 

€ 8,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
22-4-2010 19:12:00

Bedankt, duidelijk zo!

22-4-2010 18:48:00

Dat je niets anders kunt vinden is omdat Threshold geen keyword meer is, maar gewoon een ability-word net als bijvoorbeeld landfall.

Zodra de spell resolved kijkt hij pas wat hij gaat doen, en als je dan threshold hebt krijg je dus 5 mana. Let wel dat de ritual zelf niet meetelt, want hij gaat pas aan het eind van het resolven naar de graveyard.

De enige relevante rule is 608.2g If an effect requires information from the game (such as the number of creatures on the battlefield), the answer is determined only once, when the effect is applied.

22-4-2010 18:13:00

kon alleen dit vinden:
502.23c
An instant or sorcery with threshold has the threshold text only while the spell is on the stack. An artifact, creature, enchantment, or land with threshold has the threshold text only if the permanent is in play.

Zou zeggen dat dat dus is bij het resolven aangezien die het bij het casten dus nog niet heeft.

22-4-2010 18:00:00

Volgens mij checkt hij op het moment van casten maar ik heb geen regel bij de hand die dat zegt.

22-4-2010 17:50:00

Wanneer wordt threshold gechcked; bij het spelen of bij het resolven? (Stel ik heb 6 kaarten in GY, leg deze op de stack, dan een dark ritual, resolved andersom, wel of geen threshold?)

Oracle

Instant 

Add BBB.
Threshold - Add BBBBB instead if seven or more cards are in your graveyard.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Commander

Decktips