De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Animate Dead

Serie: 5th Edition (5ED)

Rarity: Uncommon 5th Edition Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
4th Edition
 -
3,50    
5th Edition
 -
2,50    
Alpha
 -
149,95    
Asian BB 4th
 -
3,50    
Beta
 -
99,95    
Eternal Masters
 -
2,50
 -
4,95
PD Graveborn
 -
2,50    
Alle PD Graveborn kaarten zijn foil!
Revised
 -
3,50    
Unlimited
 -
9,95    
Animate Dead | 5th Edition

Prijs:

€ 2,50

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
4-12-2020 22:06:00

Ok, dus de enchantment blijft er gewoon onder hangen. Dankje.

4-12-2020 22:01:00

nee, als je een kaart overneemt van een ander, blijven alle aura's en equipments er gewoon aan hangen. De ander blijft wel controller van die aura's en die equipments, dus hij kan ze bijvoorbeeld over equipen of sacrificen als hij bijvoorbeeld een enchantment moet sacrificen.

4-12-2020 21:58:00

Wat gebeurt er als ik een Animate Dead met een Spined Wurm in play heb en mijn opponent een Act of Treason speelt? Wordt alleen de creature overgenomen en AD leaves the battlefield?

21-8-2020 21:14:00

De kaart in het kaartcommentaar heeft inderdaad ronde hoekjes, maar de kaart als je het commentaar in typt heeft daarentegen strakke rechthoekige hoeken.

In geen geval valt een deel van de kaart weg. (Welk deel?)

Ik zit overigens op een PC.

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
21-8-2020 20:41:00

Bij mij hebben alle versies, "Alpha hoekjes", alleen bij de Graveborn versie kan ik de border niet goed genoeg zien om er iets zinnigs over te zeggen. Er vallen bij mij overigens geen delen van de kaart weg. Windows en Android hebben beiden hetzelfde resultaat.

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
21-8-2020 11:10:00

De weergave van de revised kaarten is opeens heel anders. Ze hebben alpha hoekjes gekregen en een deel van de kaart valt weg. Ik zie het alleen bij revised, andere series gaan goed. Ligt het aan mijn apparaten?

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
15-10-2014 19:26:00

De trigger van Flayer of the Hatebound checkt de power van het creature pas tijdens het resolven van de trigger, dus hoe dan ook is zijn power dan 3 en dus doet hij 3 schade.

15-10-2014 16:33:00

Vraag. Ik haal met deze jongen een Flayer of the Hatebound terug uit mijn grafbak. Krijgt mijn oppo nu 4 schade of 3? Ik twijfel omdat 'enters the battlefield' en 'gets' op beide kaarten staan.

28-7-2014 15:04:00

English, white border

28-7-2014 12:10:00

French, black border

27-10-2013 13:09:00

Als state-based actions worden gecheckt, is Phyrexian Metamorph geen creature meer, dus gaat Animate Dead naar je graveyard. Die triggert waardoor je je Phyrexian Metamorph moet sacrificen.

27-10-2013 12:53:00

Wat gebeurt er als ik met deze kaart een Phyrexian Metamorph terughaal en ik deze wil laten veranderen in een non-creature artifact?
Mag ik dan de kaart houden of gaat de metamorph automatisch de graveyard in?

21-9-2013 2:19:00

Ik heb er altijd een joker hoofd + muts in gezien, dus voor mij is dat het gewoon . Maar nu je het zegt, lijkt me een oog wat logischer. Zo had ik het nog nooit bekeken.

21-9-2013 1:52:00

Hey is het logo van de Guru-set. Wat wotc ermee wil, kan van alles zijn...

21-9-2013 1:21:00

Wat stelt dat icoon eigenlijk voor? Ik zie er een soort muts met twee belletjes zoals een nar/joker in, maar het kan ook een soort gestileerd oog zijn

Oracle

Enchantment - Aura 

Enchant creature card in a graveyard
When Animate Dead enters the battlefield, if it's on the battlefield, it loses "enchant creature card in a graveyard" and gains "enchant creature put onto the battlefield with Animate Dead." Return enchanted creature card to the battlefield under your control and attach Animate Dead to it. When Animate Dead leaves the battlefield, that creature's controller sacrifices it.
Enchanted creature gets -1/-0.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Commander

Officiele rulings

6/8/2016
Animate Dead is an Aura, albeit with an unusual enchant ability. You target a creature card in a graveyard when you cast it. It enters the battlefield attached to that card. Then it returns that card to the battlefield, and attaches itself to the card again (since the card is a new object on the battlefield). Animate Dead itself never moves into a graveyard during this process.

6/8/2016
If Animate Dead isn’t on the battlefield as its triggered ability resolves, none of its effects happen. The creature card won’t be returned to the battlefield.

6/8/2016
Abilities such as shroud and protection function only on the battlefield unless otherwise specified. A creature card with shroud may be targeted by Animate Dead, and Animate Dead will become attached to the creature that enters the battlefield.

6/8/2016
If the creature put onto the battlefield has protection from black-or if the creature can’t legally be enchanted by Animate Dead for another reason-Animate Dead won’t be able to attach to it. It will be put into the graveyard as a state-based action, causing its delayed triggered ability to trigger. When the trigger resolves, if the creature’s still on the battlefield, its controller will sacrifice it.

6/8/2016
Once the creature is returned to the battlefield, Animate Dead can’t be attached to anything other than it (unless Animate Dead somehow manages to put a different creature onto the battlefield). Attempting to move Animate Dead to another creature won’t work.

Decktips