Tips

Meest gebruikte links
Actieve forumtopics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)
Core Set 2020 (M20)
War of the Sparks (WAR)
Ravnica Allegiance (RNA)
Guilds of Ravnica

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Ikoria: Lair of Behemoths.

Standard Bearer

Serie: Apocalypse (APC)

Rarity: Common Apocalypse Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Apocalypse
 8
1,50
 -
19,95
Standard Bearer | Apocalypse

 Op voorraad 

€ 1,50 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 19,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Premium lid Casper (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
9-11-2019 1:38:00

Beetje niche, maar deze knakker is na de unification van Pauper toch een klein beetje minder hip geworden. Hydroblast als veel gespeelde sideboardkaart target een Flagbearer, en fizzled vanwege een illegal target.

Enter OG Blue Elemental Blast for the win!

11-10-2012 20:42:00

Super mooie kaart, heb mij vaak uit de brand geholpen
Vaak mijn tegenstanders in de weg gezeten er mee

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
11-10-2012 20:36:00

Wat Rancor betreft klopt. "Enchant creature" betekent namelijk "Target a creature as you cast this. This card enters the battlefield attached to that creature." (zie reminder text).
Een aura is inderdaad een spell als je hem cast die een target nodig heeft. Een aura met enchant creature zegt simpelweg "target creature" en dus is een creature van jou ook een legal target en dus moet hij jouw Flagbearer als target aanwijzen.


Maar bij equippen werkt het overigens juist niet. Equip betekent "Attach to target creature ---> you control <---. Equip only as a sorcery." (zie reminder text).
Je tegenstander kan zijn equipments alleen aan zijn eigen creatures equippen. Equip zegt namelijk "target creature you control" en daarmee zijn alleen zijn eigen creatures legal targets en dus is jouw Flagbearer geen legal target en om die reden kan hij die niet als target aanwijzen. En van een Flagbearer moet het alleen als het ook kan/mag (zie "if able" in de Oracle tekst).

11-10-2012 20:35:00

Met Rancor klopt het zeker, maar ik weet niet of je met ability's van equipment bedoelt equippen want je tegenstander kan niet zomaar iets aan een beest van jouw equippen.

11-10-2012 20:24:00

Leuke kaart in combinatie met Mother of Runes ik had een discussie laatst met iemand over wat er gebeurt als hij een Rancor speelt. Ik zeg: 'Die moet naar de Standard Bearer omdat het in eerste instantie gewoon een spel is en hetzelfde geldt voor abilities van equipment.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-8-2010 19:12:00

Als je zo consequent wilt zijn, moet je de plaatjes zelf ook modereren inderdaad...

(Doet me denken aan topics op een metalforum waar ik kom, waar death metal hoezen worden gecensureerd vanwege de nogal expliciete plaatjes...)

16-8-2010 17:41:00

Ik vind het gewoon opmerkelijk dat de kaart suggereert dat de vlaggen afleiden (als in: dit is de primaire target van een spell), terwijl de persoon in kwestie des te meer opvalt (plaatsing, kleur, houding, vrouwelijk figuur). Het gaat wel over de kaart in z'n geheel, art is er een onderdeel van.

De main art van M10 op boosterboxen, boosters etc suggereert ook dat 'uitdaging' verkoopt. Ik typte 'M10 Promo Art' in op google: hier ) Magic is voor mensen vanaf 13 jaar; da's ook de leeftijd dat men de eerste sexuele voorlichting krijgen. Zo lang er niets sexueel getints gezegd wordt, is het toch onschuldig? Maar goed, wat mag je wel en niet zeggen? Het commentaar bij Liliana Vess is gedoogd, maar wat ik hier zei niet?

Ik vind het een interessant gegeven, hetgeen best leuk is om te bespreken. Dat Standard Bearer dat teweeg kan brengen. Tof.

Official Judge Mark (337) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
16-8-2010 14:33:00

En wil de bezoeker die commentaar levert waarvan hij best had kunnen verwachten dat dit gewist wordt als het over de vrouw op de kaart gaat en niet over de kaart zelf dan niet eisen gaan stellen en gewoon accepteren dat er op deze site ook kinderen komen en dat je daar best je commentaar op aan kunt passen?

16-8-2010 14:02:00

Wil de Mod die mijn commentaar weghaalt mij een NM sturen met de reden waarom, vooral van die tweede keer?

Oracle

Creature - Human Flagbearer 1 / 1

While choosing targets as part of casting a spell or activating an ability, your opponents must choose at least one Flagbearer on the battlefield if able.

Tournooi-info

Legal in: Legacy, Vintage, Commander

Decktips

Nickname # Foil
ronolade (14) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Djilan (370) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Erick (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
Premium lid stijn BE (42) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Premium lid Dorus (61) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
Wouter (136) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 3 0
kos Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
JRJman Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Standard Bearer uit Apocalypse. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.