De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Bant Charm

Serie: Commander Forgotten Realms (AFC)

Rarity: Uncommon Commander Forgotten Realms Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2018
 1
0,70    
Commander Forgotten Realms
 -
0,01    
Shards of Alara
 -
0,70
 -
2,50
Bant Charm | Commander Forgotten Realms

Prijs:

€ 0,01

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Premium lid Hans (30) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
12-11-2011 19:33:00

haha deze kaart word nog grappig in mijn nieuwe edh deck, iemand anders zn general bottom-deck sturen is natuurlijk behoorlijk lastig voor die persoon, en als dat weinig nut heeft heb je nog 2 andere opties die je met dit kaartje kan ook

2-5-2010 16:41:00

En jund niet te vergeten

2-5-2010 16:41:00

Op die van naya na dan

rory (6) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
2-5-2010 15:01:00

simpelweg GEWELDIGE kaart, maar dan ook echt, in een bant deck heb je deze kleurtjes toch wel, en hij is zoooo flexibel hij is tegen iedereen wel te gebruiken, U/W control geen artifacts en bijna geen creatures? counter ik jou negate wel, speel je zoo? ok monster bottom deck. of tegen esper je kan gwn bijna alle monsters slopen. ik kan niet uitgeraakt praten over bant charm zo goed vind ik hem, veruit de beste charm

Oracle

Instant 

Choose one -
- Destroy target artifact.
- Put target creature on the bottom of its owner's library.
- Counter target instant spell.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

2008-10-01 - wotc
You can choose a mode only if you can choose legal targets for that mode. If you can't choose legal targets for any of the modes, you can't cast the spell.

2008-10-01 - wotc
While the spell is on the stack, treat it as though its only text is the chosen mode. The other two modes are treated as though they don't exist. You don't choose targets for those modes.

2008-10-01 - wotc
If this spell is copied, the copy will have the same mode as the original.

Decktips