De winkel is momenteel gesloten. Zie topic.

Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Scale Up

Serie: Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)

Rarity: Uncommon Modern Horizons 1 Timeshifts Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Modern Horizons
 1
0,50
 1
8,95
Modern Horizons 1 Timeshifts
 -
0,01    
Scale Up | Modern Horizons 1 Timeshifts

Prijs:

€ 0,01

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Online Profiel Stuur persoonlijk bericht
21-6-2019 10:37:00

Ja.

Abilities worden niet aangepast.

Hij wijzigt van alles, de kleur, het creature type, de power, de toughness, maar niet de abilities van het creature.

21-6-2019 10:07:00

Stel ik heb een trample beestje, houdt die na deze kaart de trample ?

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
11-6-2019 0:49:00

Ach, ik zeg met enige regelmaat veel onzinnigere dingen bij volle bewustzijn.

11-6-2019 0:42:00

Volgens mij sliep OB al terwijl hij die post maakte.

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-6-2019 23:55:00

Euh, OB?

Sinds wanneer valt Infect onder color, creature type, power of toughness?

Tevens:

6/14/2019
The affected creatures don't lose any abilities when they become Wurms.

Edit: En waarom zouden levens uitmaken voor een Infect deck?

10-6-2019 23:50:00

Leuke bom toch. Eerst een berg weenies neerleggen die Trample hebben, extra land opzoeken/mana geven of andere nuttige abilities zoals First Strike. Een tokenfestijn kan ook natuurijk. En als je meerdere scale ups trekt dan is de eerste goed voor een flinke klap in het begin.

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-6-2019 23:48:00

Even terug komen op "infect is back": dat werkt niet zoals je aangeeft.
Scale Up overwrites all previous effects that set the affected creatures' color, creature types, power, and/or toughness to specific values. Other effects that set these characteristics to specific values that start to apply after Scale Up resolves will overwrite that part of the effect.
6/4 klopt maar infect is ie kwijt.
@Casper: vergeet je niet dat invigorate wel eerst nog drie levens aan de opponent geeft?

Desalniettemin een prima kaartje

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-6-2019 23:19:00

What if 2.0! Here we go!

T1 een infect beest van tafel wiebelen is natuurlijk zeker een ding, verstandig ook wel, maar voor zover ik weet is Fow en Daze een auto include in Infect.

We gaan zien wat er gebeurd. Ik ben in ieder geval onder de indruk van Scale Up!

10-6-2019 23:11:00

Lightning Bolt/Fatal Push/Path to Exile werken op T1.

Acties en reacties, het blijft een ding. We zien wel hoe sterk het uiteindelijk is.

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-6-2019 23:06:00

Ah, de grote "what if".

Allemaal twee mana he? Nou, dan moet de overkant maar hopen dat ik stom genoeg ben om de Berserk meteen te casten en niet stiekem een Force of Will, Spell Pierce, Daze, Flusterstorm, Disrupt, Force Spike, Spell Snare, Stubborn Denial, Swan Song of (Liliana’s Triumph daargelaten) Outwit heb!

10-6-2019 22:43:00

Hopen dat je tegenstander geen Blessed Alliance/Liliana’s Triumph/Geth’s Verdict/Celestial Flare/Gideon’s Triumph heeft.

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-6-2019 21:54:00

T2 is heel goed mogelijk inderdaad. Zeker als je bedenkt dat dit naast Might of Old Krosa ook mogelijk is met Berserk en/of Invigorate. Scale Up is een blijvertje lijkt mij.

Edit: Ho, wacht! Ik zie net pas in wat ik eigenlijk zeg. T2 Scale Up, Berserk, Invigorate. T2 swing voor 16 Infect met Trample... Niet ok dit.

Edit 2: Wacht nou even verdullie! Eerst Invigorate, dan Berserk natuurlijk. T2 swing voor 20 Infect met Trample... #watzmetdeze

10-6-2019 21:43:00

3 kaarten voor een T2...best goed haalbaar indd.

10-6-2019 21:00:00

Ja, deze is echt belachelijk goed in Infect! Tof om te zien hoe MH1 oude strategieën nieuw leven inblaast

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-6-2019 20:58:00

Whoop! Infect is back!

T2 kill;
-
T1 Glistener Elf
T2 Scale Up + Might of Old Krosa

GG.

Met de London Mulligan die met M20 wordt ingevoerd wordt het ook prima haal baar.

T3;
-
T1 Glistener Elf of niets.
T2 Blighted Agent.
T3 Scale Up, Might of Old Krosa met Vines of Vastwood of Blossoming Defense up.

GG.

Oracle

Sorcery 

Until end of turn, target creature you control becomes a green Wurm with base power and toughness 6/4.
Overload 4GG (You may cast this spell for its overload cost. If you do, change its text by replacing all instances of "target" with "each.")

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

2019-06-14 - wotc
Scale Up overwrites all previous effects that set the affected creatures' color, creature types, power, and/or toughness to specific values. Other effects that set these characteristics to specific values that start to apply after Scale Up resolves will overwrite that part of the effect.

2019-06-14 - wotc
Effects that modify the affected creatures' power or toughness (such as the effects of Force of Virtue or Giant Growth) will apply no matter when they started to take effect. The same is true for counters that change the creatures' power or toughness (such as +1/+1 counters).

2019-06-14 - wotc
The affected creatures don't lose any abilities when they become Wurms.

2019-06-14 - wotc
If you don't pay the overload cost of a spell, that spell will have a single target. If you pay the overload cost, the spell won't have any targets.

2019-06-14 - wotc
Because a spell with overload doesn't target when its overload cost is paid, it may affect permanents with protection from the appropriate color.

Decktips