Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Force of Negation

Serie: Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)

Rarity: Rare Modern Horizons 1 Timeshifts Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Modern Horizons
 -
34,95
 -
124,95
Modern Horizons 1 Timeshifts
 -
0,01    
Force of Negation | Modern Horizons 1 Timeshifts

Prijs:

€ 0,01

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
25-10-2021 19:48:00

Grote Amerikaanse corporaties die ons voorliegen? Nee, toch!

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
25-10-2021 07:52:00

Neenee, dat zie je volledig verkeerd.
ALLES wat WotC (Hasbro) invoert, is om de verkoop te boosten.
En ja, daar horen af en toe smeuige verkooppraatjes bij om de marketing strategieën kracht bij te zetten.

22-10-2021 11:22:00

Kaart is inmiddels bijna even duur als een Force of Will. Ik dacht dat Modern ingevoerd was als "goedkope(re)" alternatief voor Legacy?

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
24-9-2019 00:38:00

"Second quarter 2019 revenues increased 9% to $984.5 million; Absent a negative $20.7 million impact of foreign exchange, second quarter 2019 revenues grew 11%."

Weenie, klinkt alsof Hasbro best lekker bezig is. Er zijn in ieder geval dagen dat ik dit soort bedragen niet binnenhark. Boosters met een hoge EV verkopen goed, dure staples reprinten verkoopt de volgende set. Ik had zelf ook graag een setje Force of Negation opgepikt voor een euro de stuk, maar c'est la vie.

NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-9-2019 23:49:00

De prijs komt grotendeels door het feit dat Modern Horizons een uit de kluit gewassen Masters set is. De nieuwe kaarten in de set maken het alleen maar erger, absurde staples zoals W6 en Force, Urza, Vista, de Duals, Plague Engineer, Hogaak etc helpen niet bepaald mee.

Mensen hebben de staples nodig om competitive te blijven, dus de vraag naar MH1 wordt hoger, en dus gaan de prijzen omhoog. En tjah, gezien MH1 niet echt relevante reprints bevat... en grotendeels uit unieke kaarten bestaat.

Ze hadden MH1 gewoon kapot moeten printen en de prijzen gelijk moeten maken aan die van standard boosters, op die manier waren de staples misschien 50% goedkoper geweest. Maar neen, domme marketing e.d gooien al gauw roet in het eten.

@Timewa: FoN gaat alleen maar omhoog, tenzij er een reprint komt. Hetzelfde geldt voor onzin zoals W6, Urza, Vista, Engineer e.d. MH1 is duur, en wordt alleen maar erger. Dus als je nog een W6 nodig hebt, of een FoN, beter koop je ze nu. ;[

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-9-2019 19:56:00

Ik heb even gekeken en volgens MTGGoldfish wordt Force of Negation momenteel in 34% van de competitieve Legacy decks gespeeld en in 39% van de competitieve Modern decks. Daadwerkelijke cijfers verschillen nog wel eens van wat MTGGoldfish weergeeft, maar er is in ieder geval serieus veel vraag naar deze kaart.

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-9-2019 17:44:00

Dat komt denk ik deels door een stukje hype, deels omdat er nog maar 1 printrun van is, maar vooral omdat kunnen counteren terwijl je tapped out bent, of überhaubt nog geen land hebt liggen, echt ijzersterk is. Ik weet niet zo goed hoe vlot Modern is, maar ook Legacy speelt deze als aanvulling op FoW, en in Legacy kan je tegenstander prima beurt 1 los als je pech hebt.

Premium lid timewa (0) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-9-2019 17:08:00

Ik vind het een goed gebalanceerde variant op Negate met een duidelijke knipoog naar Force of Will, maar begrijp niet waarom hij zo duur is. Waarschijnlijk omdat ik niet midden in de modern meta zit. Maar omdat dit een gewone rare is en toch in veel gevallen een duurdere negate is, zou ik verwachten dat hij op 10 a 15 euro max stabiliseert.

Premium lid Casper (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
13-6-2019 10:12:00

Bazenkaart! Groot fan! Naast wat FunBun al zegt lijkt het mij voor Modern mooi dat Force of Negation wel "gratis" het wangedrag van je tegenstander tegen kan houden in zijn of haar beurt, terwijl het je drie mana kost als je in je eigen beurt bijvoorbeeld je eigen combo wilt beschermen.

13-6-2019 01:00:00

MOPD: Modern's Own Police Department?

Tijd voor een discussie. Wat vindt men van FoN, de politieagent van Modern? Ik vind het leuk dat ze in de stijl van meer creatures in MTG deze alleen een noncreature spell kan counteren. Hardcasten gaat ook een stuk beter dan zijn grote broer, Force of Will. Bijkomend voordeel is dat de gecounterde spell ge-exiled wordt.

Oracle

Instant 

If it's not your turn, you may exile a blue card from your hand rather than pay this spell's mana cost.
Counter target noncreature spell. If that spell is countered this way, exile it instead of putting it into its owner's graveyard.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Decktips