Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Gift of Paradise

Serie: Commander 2021 (C21)

Rarity: Common Commander 2021 Common

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Amonkhet
 8
0,20
 -
0,40
Commander 2021
 8
0,15    
Commander Legends
 8
0,15
 4
0,30
Core Set 2020
 8
0,15
 2
0,40
M19
 1
0,20
 -
0,40
Gift of Paradise | Commander 2021

 Op voorraad 

€ 0,15 (8x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (23) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
14-11-2021 0:17:00

Ja, dat zijn zijn horens of oren...

leon (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
12-11-2021 23:28:00

Zeer belangrijke vraag: zijn dat horens of z'n oren?

Tom (93) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
7-5-2017 13:51:00

die art is wel weer fijn om naar te kijken, kreeg ook altijd zo'n gevoel bij Rhox War Monk heerlijk

Premium lid Official Rules Advisor OB (22) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
7-5-2017 7:26:00

De aura's Wild Growth of Overgrowth genieten dan ook de voorkeur boven Gift of Paradise.

7-5-2017 2:17:00

Ik zou toch eerder gewoon Rampant Growth of Fertile Ground spelen.

Premium lid Alwin (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
6-5-2017 19:48:00

Best een goede common, ik zie deze nog wel een plekje krijgen in EDH decks

Oracle

Enchantment - Aura 

Enchant land
When Gift of Paradise enters the battlefield, you gain 3 life.
Enchanted land has "T: Add two mana of any one color."

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

2020-11-10 - wotc
If the target land is an illegal target by the time Gift of Paradise tries to resolve, it doesn't resolve. It won't enter the battlefield, so its enters-the-battlefield ability won't trigger.

Decktips