Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Time Spiral Remastered (TSR)
Kaldheim (KHM)
Kaldheim Commander (KHC)
Commander Legends (CMR)
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (M21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Kaldheim.

Eerie Interlude

Serie: Kaldheim Commander (KHC)

Rarity: Rare Kaldheim Commander Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Blessed vs Cursed
 -
1,50    
Kaldheim Commander
 5
1,50    
Shadows over Innistrad
 -
1,50
 -
4,95
Eerie Interlude | Kaldheim Commander

 Op voorraad 

€ 1,50 (5x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
5-10-2016 16:43:00

Ze komen allemaal tegelijk terug. MAAR! Wanneer je meerdere creatures met ETB triggers hebt, gaan ze dus allemaal tegelijk af. En wanneer de triggers op de stack worden gelegd, mag jij kiezen in welke volgorde ze op de stack komen te liggen omdat jij de controller bent.

5-10-2016 16:28:00

Mag ik dan kiezen, in het geval dat ik meerdere creatures exile, in welke volgorde die dan terugkomen? Ik vraag dit ivm de triggers van de nieuwe gearhulks uit kaladesh.

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (23) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
18-5-2016 16:13:00

Het ligt natuurlijk ook aan je doel met deze kaart.

Wil je enter-the-battlefield-effecten triggeren, dan gebruik je misschien liever deze om je tokens te laten overleven.

Wil je mass removal ontwijken dan speel je misschien liever Ghostway om je Emrakul, the Aeons Torn en je Progenitus te laten overleven.

18-5-2016 15:56:00

Thanks, ik kon het prijsverschil ook niet zo goed verklaren behalve dan ouderdom van de set. Terwijl deze in veel gevallen beter is als je je creatures kunt targetten.

18-5-2016 8:53:00

Deze laat je kiezen welke van je creatures je exilet, dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld tokens of creatures met +1/+1 counters hebt liggen. Ghostway exilet al je creatures, dus tokens en counters ben je dan kwijt, maar omzeilt wel shroud.

Also: ninja'd

18-5-2016 8:53:00

Het enige verschil dat ik kan zien is dat Ghostway domweg alles doet en dus ook Shroud omzeilt. Ik snap ook niet helemaal waarom Ghostway een tientje is en deze 2 euro, hooguit de set waarin hij uitkwam.

18-5-2016 8:45:00

Kan iemand mij uitleggen wat het verschil met Ghostway is qua bruikbaarheid?

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (23) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
14-4-2016 0:52:00

Hm ik zie nergens iets van stack staan, maar wel voordat de damage resolved. Combat damage gebruikt inderdaad de stack niet (meer), dus zonder meer goede toevoeging.

Overigens kun je deze ook gebruiken om schade die gemarkeerd is van beestjes te verwijderen door er dus een nieuw object van te maken mocht dat zinnig zijn. Stel je hebt geblocked en iemand gooit na de combat damage nog een Pyroclasm of iets dergelijks.

13-4-2016 21:20:00

Volgens mij missen jullie of ik iets... hij zegt als de damage op de stack gaat, en dat gebeurt al jaren niet meer. Dus of je cast hem als de blockers declared zijn, zoals ze onder mij zeggen, en er wordt geen damage gedaan (behalve in het geval van trample). Of je laat de combat damage doen, en dan kun je je creatures die lethal damage hebben ontvangen niet meer redden.

Premium lid NederMagic Rules Advisor Torak (23) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
13-4-2016 20:27:00

Toevoeging: dit is omdat, wanneer een permanent naar een andere zone gaat en weer opnieuw op de battlefield komt, het een nieuw object is.

Dus stel iemand valt mij aan met een Grizzly Bears en ik block hem met mijn Squire. Als ik dan voordat de combat damage gedaan wordt een Eerie Interlude speel met de Squire als target, dan wordt mijn Squire die de Grizzly Bears blockt dus ge-exiled en komt daarna weer terug uit exile als een nieuw object.

Resultaat is dat de Grizzly Bears is geblocked, hij wil combat damage doen aan de Squire die hem heeft geblocked, maar voor het spel bestaat die niet meer, omdat de Squire die ge-exiled was als een nieuw object wordt gezien.

13-4-2016 20:11:00

Jazeker, dat kan.
Nadat je ze als blockers heb declared en VOORDAT de damage allemaal gedaan word kan je ze hiermee exilen om ze te laten overleven.

13-4-2016 20:07:00

Is het zo dat als een creature aan jouw kant bijvoorbeeld schade krijgt dat je dan, voordat de schade resolved, hem even kunt laten verdwijnen zodat ie " damagevrij" terugkomt? En als jouw creatures blocken of geblocked worden dat je ze exiled voordat de schade erop komt. (Maar dan wel considerd blocked zijn) alvast bedankt voor de hulp!

Oracle

Instant 

Exile any number of target creatures you control. Return those cards to the battlefield under their owner's control at the beginning of the next end step.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

2016-04-08 - wotc
Auras attached to the exiled creatures will be put into their owners' graveyards. Equipment attached to the exiled creatures will become unattached and remain on the battlefield. Any counters on the exiled creatures will cease to exist.

2016-04-08 - wotc
If a creature token is exiled, it ceases to exist. It won't be returned to the battlefield.

2016-04-08 - wotc
If a double-faced card is exiled, it will return with its front face up.

Decktips

Nickname # Foil
Premium lid CarolineAya (4) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 1 0
* Dit is het aanbod van Eerie Interlude uit Kaldheim Commander. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.