Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Zendikar Rising (ZNR)
Zendikar Rising Expeditions (ZNE)
Zendikar Rising Commander (ZNC)
Double Masters (2XM)
Core Set 2021 (C21)
Jumpstart (JMP)
Commander 2020 (C20)
Ikoria: Lair of Behemoths (IKO)
Theros Beyond Death (THB)
Throne of Eldraine (ELD)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Draftbattle Zendikar Rising.

Bonehoard

Serie: Zendikar Rising Commander (ZNC)

Rarity: Rare Zendikar Rising Commander Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2014
 5
0,35    
Commander 2015
 7
0,35    
Commander 2016
 3
0,35    
Commander Anthology I
 -
0,35    
Mirrodin Besieged
 5
0,35
 -
1,50
Zendikar Rising Commander
 8
0,35    
Bonehoard | Zendikar Rising Commander

 Op voorraad 

€ 0,35 (8x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
8-11-2015 11:46:00

Na al die jaren spelen is de kaarten niet precies lezen nog steeds de grootste valkuil Bedankt beiden!

7-11-2015 14:03:00

Niet per se, Revenant kijkt alleen naar het aantal beesten in je eigen graveyard en Bonehoard kijkt naar alle graveyards.
Niet dat hij over precies 41/41 had, maar laten we daar even van uitgaan.

4 spelers, A, B, C en D.
Speler A; heeft de Revenant equipped met een Bonehoard en 7 creatures in zijn GY, zonder de graveyards van z'n tegenstanders meegeteld maakt de Revenant 14/14.
Dan komen de creatures van spelers B, C en D er nog bij en zij hebben ieder, heel toevallig, 9 creatures in de GY, 3x9=27
27+14=41
Voilá, een 41/41 poppetje.


Zelf heb ik een keer een Mortivore gehad die enchanted was met Nighthowler en ik had een Brawn in mijn graveyard, dat was ook erg leuk, oja, en ik speelde met een "creature only" EDH, en mijn GY zat best wel vol. (natuurlijk speelde ik ook wel land, maar qua spells alleen creatures xD)

7-11-2015 13:53:00

Nee, deze zegt ALL graveyards, en de Revenant zegt YOUR graveyard

7-11-2015 13:15:00

Ook al is het commentaar 3 jaar oud (op de dag af trouwens ), dat kan toch nooit zonder hulp van andere kaarten? Met die twee gecombineerd moeten power/toughness toch altijd een even totaal hebben?

leon (2) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
7-11-2012 8:18:00

Gisteren in een EDH spelletje deze op een Revenant gehad. Werd totaal iets van 41/41. En toen hopen op een Rogue’s Passage

14-4-2012 21:23:00

Erg leuke kaart. Heb hem zelf een keer op het veld gehad met 36 creatures in alle graveyards, geequipped op een Strangleroot Geist. Da's best sterk, een 38/37 undying .

11-3-2012 16:13:00

like dis? hier

Tips zijn welkom

8-9-2011 13:17:00

Ik denk het wel. Niet prominent, maar meschien in een paar roque builds.

8-9-2011 12:49:00

Zou deze wat meer toekomst hebben nu er zoveel kaarten gespoiled zijn die je graveyard vullen?

9-8-2011 10:58:00

Dat mag. Het enige wat niet mag in Commander zijn kaarten met een , of (of de Hybride of Phyrexian equivalenten) er op.

9-8-2011 10:44:00

Mag je deze spelen in een Commander/EDH deck?

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht
15-3-2011 23:30:00

LOL, dat equipment tutor vrouwtje is Stoneforge Mystic

Hij word eigenlijk alleen als 1-off gespeeld in Boros. Je hebt er gewoon niet veel nodig, omdat de decks die hem willen spelen gebruik maken van dat equipment tutor vrouwtje waar ik steeds de naam van vergeet.

3-3-2011 23:47:00

ja vond ik ook al!

3-3-2011 23:42:00

Denk het wel. Hij is erg sterk, wordt momenteel best underrated.

Oracle

Artifact - Equipment 

Living weapon (When this Equipment enters the battlefield, create a 0/0 black Germ creature token, then attach this to it.)
Equipped creature gets +X/+X, where X is the number of creature cards in all graveyards.
Equip 2

Tournooi-info

Legal in: Modern, Legacy, Vintage, Commander

Officiele rulings

6/1/2011
The value of X is calculated continuously as the number of creature cards in graveyards changes.

6/1/2011
If there are no creature cards in any graveyard when Bonehoard’s living weapon ability resolves, the Germ will be 0/0 and put into its owner’s graveyard.

6/1/2011
Although creature tokens go to the graveyard before ceasing to exist, they never count as creature cards and won’t increase the bonus granted by Bonehoard, however briefly.

6/1/2011
If lethal damage is dealt simultaneously to the equipped creature and another creature, both creatures are put into the graveyard at the same time. The equipped creature won’t get an additional bonus from the other creature.

8/7/2020
The Germ token enters the battlefield as a 0/0 creature and the Equipment becomes attached to it before state-based actions would cause the token to die. Abilities that trigger as the token enters the battlefield see that a 0/0 creature entered the battlefield.

8/7/2020
Like other Equipment, each Equipment with living weapon has an equip cost. You can pay this cost to attach an Equipment to another creature you control. Once the Germ token is no longer equipped, it will be put into your graveyard and subsequently cease to exist, unless another effect raises its toughness above 0.

8/7/2020
If the Germ token is destroyed, the Equipment remains on the battlefield as with any other Equipment.

8/7/2020
If the living weapon trigger causes two Germs to be created (due to an effect such as that of Doubling Season), the Equipment becomes attached to one of them. The other will be put into your graveyard and subsequently cease to exist, unless another effect raises its toughness above 0.

Decktips

Nickname # Foil
Official Rules Advisor Roy (178) Offline Persoonlijke Pagina Profiel Collectie Stuur persoonlijk bericht 2 0
* Dit is het aanbod van Bonehoard uit Zendikar Rising Commander. Als een kaart in meerdere series zit kun je die apart aanklikken hierboven. Klik op de getallen om direct naar iemands collectie te gaan. De leden die het meest recent zijn ingelogd staan bovenaan. Leden die meer dan 14 dagen niet zijn ingelogd worden niet vermeld.